1 on 1 transformatie sessie

Jij hebt al ervaring met meditatie en ontspanning en staat ervoor open om de donkere kant van jezelf in het licht te zetten.

Liefde heelt en daarom werk ik graag met deze mooie liefdesenergie.

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd. Je hebt vooral op wilskracht heel veel voor elkaar gekregen en daar ben je ook terecht heel trots op. Maar als je heel eerlijk bent, is er niet echt een verbetering opgetreden. Het is dan ook enorm frustrerend dat sommige thema’s maar blijven terugkomen. En hoe hard je ook probeert en hoe positief je ook in het leven staat, toch is het diep van binnen nog onrustig.

Je bent al bekend met mediteren en bent je ook al bewust van de overtuigingen die je hebt. Toch is er nog steeds iets of iemand die jou triggert en waar je vanaf wilt. Dit merk je aan het feit dat er irritatie is, of dat je lichaam nog steeds seintjes blijft geven.

Stel nou dat jouw thema’s je veel meer willen vertellen dan dat je nu denkt. En dat wanneer je jouw onderbewust ingaat, voor heling kunt zorgen!

De verantwoordelijkheid voor het leven ligt toch ECHT bij jou. Wanneer je die verantwoordelijk neemt, dan treedt er verbetering op.

Makkelijk ?? Nee, maar wel mogelijk!!

Patronen doorbreken, niet denken maar voelen

Er is een groot verschil tussen het denken en het voelen. Het leven gaat veel verder dan wat wij kunnen zien.  Er is een connectie nodig met jouw diepere lagen nodig om oude patronen te doorzien en te helen.

Ben jij er klaar voor om een laag dieper te gaan?

Als jij er klaar voor bent om een laag dieper te gaan, dan ga ik heel graag met jou aan de slag. Het wordt een mooie reis samen van zeker 2 uur. Je gaat meer contact krijgen met jouw onderbewuste en je gaat ontdekken dat er veel meer in jou zit, dan je nu kunt voelen.

Het werken met energie en vergeving gaat een diepere laag aanraken die gaat zorgen voor heling!

Werken met energie en vergeving gaat een diepere laag aanraken, die zorgt voor transformatie en heling. 

LIGHT UP THE LOVE!

Deze transformatie – healing is bij mij in de praktijkruimte.

We starten met een kopje thee en maken even kennis met elkaar. Vervolgens gaan we jouw lichaam voor jou laten spreken. Dit doe ik door op een dieper level contact met jou te maken en als het ware samen met jou te voelen wat er in jouw lichaam speelt.

Door middel van diepe ontspanning en gerichte vragen, laten we jouw onderbewuste patronen oplossen die nu nog zorgen voor ruis en blokkades.

 JA, IK WIL DIE BLOKKADES DOORBREKEN

Tijd: 150 min

Investering: 222,-

Eenmaal aangeraakt en geheeld, komt het niet meer terug.

Wat zeggen anderen?

Menu