1 on 1 online healing

Light up the love sessie

Liefde heelt en daarom werk ik graag met deze mooie liefdesenergie.

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd. Je hebt vooral op wilskracht heel veel voor elkaar gekregen en daar ben je ook terecht heel trots op. Maar als je heel eerlijk bent, is er niet echt een verbetering opgetreden. Het is dan ook enorm frustrerend dat sommige thema’s maar blijven terugkomen. En hoe hard je ook probeert en hoe positief je ook in het leven staat, toch is het diep van binnen nog onrustig.

Stel nou dat jouw thema’s je veel meer willen vertellen dan dat je nu denkt. En dat wanneer je dat ontdekt, dat er dan zoveel meer mogelijk is dan je je nu kunt voorstellen. Dat er naast wat wij met onze ogen kunnen zien, meer is en dat je hier met een reden bent. Dat je niet jouw lichaam bent, maar een lichaam hebt. En dat je los van jouw lichaam ook nog een ziel hebt, die jou d.m.v. allerlei seintjes de juiste richting op probeert te sturen.

Dat de verantwoordelijkheid voor het leven toch ECHT bij jou ligt.En dat wanneer je die verantwoordelijk neemt, dat er dan WEL verbetering optreedt. Makkelijk ?? Nee, maar wel mogelijk!!

Patronen doorbreken, niet denken maar voelen

Er is een groot verschil tussen het denken en het voelen.Het leven gaat veel verder dan wat wij kunnen zien.  Er is een connectie nodig met jouw ziel. En dat is waar light up the love bij kan helpen.

Ben jij er klaar voor om een laag dieper te gaan?

Als jij er klaar voor bent om een laag dieper te gaan, dan ga ik heel graag met jou aan de slag.Het wordt een mooie reis samen. Je gaat meer contact krijgen met jouw ziel en je gaat ontdekken dat er veel meer in jou zit, dan je nu kunt voelen. Het werken met energie gaat een diepere laag aanraken die gaat zorgen voor heling!

Vooraf en achteraf hebben we  telefonisch contact om even af te stemmen en na te bespreken. Ook de dag erna is er contact om de ervaringen te bespreken en eventuele vragen te kunnen stellen.

Boek jij dit uur liefdesenergie voor jezelf?

Werken met energie, wat is dat?

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Waar Reiki stroomt, wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat, opgelost.

Ik heb de opleiding tot REIKI – MASTER mogen volgen en zelf ondervonden hoeveel dit voor je lichaam en je energie kan betekenen. Het voelt als een missie om hier meer mee te doen. Om ook jou de kracht hiervan te laten ervaren. Ook hier geldt dat de kracht van het zelfhelende vermogen van de mens zoveel malen groter is dan wij denken.

LIGHT UP THE LOVE!

Je ontvangt deze sessie vanuit jouw eigen huis! Een uurtje niet gestoord worden en een intentie om te kunnen ontvangen is  alles dat je nodig hebt.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt er weinig van, maar ziet de dagen erna een shift ontstaan.Waar je op kunt vertrouwen is, dat het altijd helend werkt.

 JA, IK WIL DIE BLOKKADES DOORBREKEN

Tijd: 60 minuten

Investering: 99-

Als je daarna enthousiast bent (wat ik natuurlijk zeker verwacht), zie ik je graag weer terug.

Wat zeggen anderen?

Menu