Reiki

Light up the love sessie

Light Up The Love is een reiki behandeling op afstand inclusief een persoonlijke kaart die ik voorafgaand aan de behandeling, voor jou trek. Het enige dat je nodig hebt, is een rustige plek waar je 30 minuten lang niet gestoord wordt. Lekker vanuit je eigen huis ontspannen en helen.

Vooraf en achteraf hebben we  telefonisch contact om even af te stemmen en na te bespreken. Ook de dag erna is er contact om de ervaringen te bespreken en eventuele vragen te kunnen stellen.

Boek jij een half uur liefdesenergie voor jezelf?

Wat is reiki?

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Waar Reiki stroomt, wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat, opgelost.

Ik heb de opleiding tot REIKI – MASTER mogen volgen en zelf ondervonden hoeveel dit voor je lichaam en je energie kan betekenen. Dit jaar rond ik mijn reiki – master af. Het voelt als een missie om hier meer mee te doen. Om ook jou de kracht hiervan te laten ervaren. Ook hier geldt dat de kracht van het zelfhelende vermogen van de mens zoveel malen groter is dan wij denken.

Een reiki behandeling bij mij

Je ontvangt de reiki vanuit jouw eigen huis! Een half uur niet gestoord worden en een intentie om te kunnen ontvangen is  alles dat je nodig hebt.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van, maar geeft zich over aan het vertrouwen. Waar je op kunt vertrouwen is, dat het altijd helend werkt.

Lijkt het jou fijn om op deze manier kennis te maken met reiki, meld je hier dan meteen aan.

Tijd: 30 minuten

Investering: tijdelijk werk ik op donatie basis

Als je daarna enthousiast bent (wat ik natuurlijk zeker verwacht), zie ik je graag weer terug. Je kunt je namelijk op elk moment weer aanmelden voor een nieuwe behandeling.

Wat zeggen anderen?

Menu