Recensies

Wat zeggen anderen?

Toen ik het op jouw insta voorbij zag komen voelde ik hoe het klikte, aanhaakte in mijn hoofd. En daarom wilde ik het graag proberen. In onze sessie hebben we gesproken over er mogen zijn. Over mijn plek innemen in deze wereld. Over hoofd en hart op 1 lijn krijgen. Door je vragen zakte ik steeds een laagje dieper en kwamen we snel bij de kern. De stap iedere keer een laag verder liet mij al zien hoe ik dingen afscherm, suggercoat om het maar niet te voelen. Het liet mij ook inzien hoeveel dingen er aan elkaar gelinkt zijn. Dat op zichzelf was al mega leerzaam en inspirerend. Toen we bij de kern kwamen viel het kwartje.

 

Je begeleiding was super fijn en ik voel me veilig bij jou. Iets wat voor mij heel belangrijk is. Het heeft me een stuk rust en bevrijding gebracht. En de ruimte om de volgende stappen te nemen.

Het voelde bijzonder om energetisch zo geconnect te zijn. Dank je wel!

Jolanda
Vragen naar Vrijheid

Door de inzichten tijdens de SEA & SOUL SESSIE voelt het alsof ik een loodzware jas heb uitgedaan. Ik zag mijn eigen aandeel in het in stand houden van een pijnlijke dynamiek. Doordat ik op het strand heb kunnen ervaren wat ik anders kon doen, voelt alles minder zwaar en daarmee kost het minder energie. Ik heb nu ruimte om meer aandacht aan mezelf en mijn kinderen te besteden, wat een kadootje!

Marleen
Deed de SEA & SOUL sessie

Wauw, dank je wel. Het maakte m’n tranen los en daarna kwam er grote innerlijke stilte.

De boodschap dat ik heb te herinneren wie ik ben, het hoe doe en echt voor dit leven te kiezen heb (en heb te zakken naar mijn buik in mijn lichaam) is een duidelijke les.

 

 

Michelle
Ontving een meesterlijke meditatie

Je stem nam mij meteen mee en het koste mij geen enkele moeite  om te visualiseren en om in een staat van overgave te komen.

Het bracht mij echt terug bij mezelf en voelde ook sterk  de verbinding via de zilveren koorden. Zo fijn!

Het was precies  wat ik nodig had.

De meditatie,  jouw stem was voeding voor mijn ziel. Dank, dank, dank!

 

Marian
Ontving een meesterlijke meditatie

Ik had al eerder geleide meditaties gedaan, maar nog nooit kon ik me helemaal afsluiten voor de buitenwereld. Daardoor werkte het nooit.

Wat ik nu al merk is dat er stuk spanning weg is en ik me beter voel. Wat ik  weet is dat dit 1 van de mooiste dingen is die ik mezelf ooit gegeven hebt.

Bedankt vanuit de grond van mijn hart voor de meditatie. Dit gaat mijn leven op positieve manier veranderen.

Heel heel heel dankbare groet

Marcel
Ontving een meesterlijke meditatie

Wat ben ik je ontzettend dankbaar voor de meditaties, beiden heel mooi.

Ik heb deel 2 net voor de tweede keer geluisterd en wat is ie mooi, en wat heb je een fijne stem en je geeft mij kracht.

Claudia
Ontving een meesterlijke meditatie

Jouw begeleiding in beide oefeningen vond ik echt ‘on point’. Het moment was juist, je voelde me goed aan.

Jouw sessies hebben me niet alleen nog dichter bij mezelf gebracht, ze hebben me op een comfortabele manier doen geloven in mezelf.

Laura
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Ik ben zo blij met al deze inzichten.

Dit heeft zo veel bewust en onbewust in werking gezet bij me.

Het stroomt zo met mijn cuppings, maar ook hoe ik nu de keuzes maak in het reageren op mensen.

Ik voel zo duidelijk het verschil.

Dankjewel lieve Paula, echt je hebt mooie deuren voor mij opengezet ♥️

Naomi
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Met alle vertrouwen, geloof en mijn kwetsbaarheid en gevoeligheid ging ik er open in.

Verlicht, warmte, liefdevol en met zachtheid.

Ik voel me echt verlicht.

Er is op een liefdevolle manier geheeld, met warmte, zachtheid en liefde wat nu weer mag doorstromen bij mij.

Weer leven vanuit liefde voor mezelf.

Van een super grote blokkade naar healing.

Shirley
Deed de Vragen naar Vrijheid

Ik denk dat het transformeren van de kernovertuigingen het zetje was dat ik nodig had om echt te helen.

Ik voel me letterlijk bevrijd nu en ook lichter.

Ik ben heel benieuw hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Nathalie
Deed de Vragen naar Vrijheid

De oefeningen gaven mij inzicht in mijn overtuigingen. Ik kon toch moeilijker loslaten dan ik dacht. Ik vocht tegen mijn obstakels en weigerde het los te laten. Het liefst ramde ik er dwars doorheen.

Ik heb geleerd om nog beter mijn grenzen aan te geven maar vooral hoe ik bepaalde overtuigingen los kon laten om mijn doel te behalen.

Ik merk in mijn dagelijks leven dat ik beter in staat ben om me te richten op mijn cirkel van invloed en zaken die hier buiten vallen los te laten.

Maarten
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Toen ik heel specifiek een bepaalde periode uit m’n puberteit met m’n ouders voor de weerstand aanzag, gebeurde er veel. Ik zag en voelde hoe lang ik hier tegen gevochten heb, en ook nu nog de neiging had om er tegen te vechten.

Ook heb ik het gevoel dat ik deze periode in m’n puberteit meer kan loslaten.

Voor het eerste voel ik me echt dankbaar voor wat het me ook gebracht heeft. Ik typ dit nu zo even, maar tegelijkertijd besef ik me dat dit wel echt groots is.

Ik vond je begeleiding heel fijn. Ik voelde me heel erg welkom en veilig en vertrouwd bij je. Dit straal je uit en is in je energie goed voelbaar.

 

 

Maaike
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Ik ervaarde jouw manier van vragen en je inzicht in mijn eigen acties als verhelderend en prettig dat je mij zo aan het denken krijgt.

Ik heb nu het inzicht dat ik andere personen in mijn omgeving niet verander, dus als ik hun acties vervelend dat ik daar zelf wat mee moet doen. Ik weet nu dat ik uiteindelijk beslis. Ik heb geen antwoord nodig van een ander om mijn eigen gevoel een plek te geven. Ik hoef confrontaties niet uit de weg gaan, ik mag het ervaren en zelf beslissen wat ik met de confrontatie doe.

Het helpt je nadenken en te beseffen dat alleen jij je eigen keuzes maakt en daardoor ook dat jij je eigen gevoel creëert. Het heeft mij aan het denken gezet en ik ga het zeker actief toepassen.

Fiona
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Ik struggelde al lange tijd met mijn rug en heupklachten.

Ik doorliep het hele medische circuit, zocht het in de alternatieve hoek, niets baatte constructief…

Via Instagram volgde ik Paula van @uitliefdevoorjezelfleven al langere tijd. Een inspirerende vrouw!

Haar benadering van zelfgenezing sprak mij erg aan: enerzijds spiritueel, anderszijds wetenschappelijk onderbouwd en de invloed die je er zelf op hebt.

Ik volgde bij haar de Liefdescode via een besloten account, een vorm van zelfgenezing. Zij begeleidde dit op een fantastische manier; warm, persoonlijk, vol passie, met een hele heldere uitleg met als verbluffend resultaat: blijvend herstel van mijn rug en heupklachten!

Ik kan haar van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een coach die hoofd en hart verbindt met elkaar!

Anique
Deed mee met de online groepshealing

Ik heb de oefening als bijzonder ervaren! Ik vond het super fijn om in mijn lichaam te ervaren wat ik m’n hoofd wel weet. Het was super fijn en mooi om te ervaren wat er in mijn lichaam en geest gebeurde toen ik de regie nam in de oefening. Ik voelde zoveel meer rust. Er ligt zoveel informatie opgeslagen in je lichaam en in je patronen.

Ik vond het mooi om dat zo concreet te ervaren. Van automatische reactie en onprettig, naar rust en de regie (over mezelf) weer terug pakken.

Ik ben nog bewuster geworden van mijn stimulus-respons reacties. Door hier bewuster van te zijn maak ik ook andere keuzes.  Zo zijn er de afgelopen dagen meerdere situaties geweest waarbij ik beter bij mezelf kon blijven en ook meer heb uitgesproken hoe ik over dingen denk (en hoe ik me ergens bij voel, graag anders zou zien).

Ik lek hierdoor minder energie en ik voel me meer ‘aligned’.

 

Maaike
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

De oefening was even wennen omdat ik niet wist wat er van mij verwacht werd. Dat was ook wel goed want Paula kon mij zo zelf laten ervaren wat het  met mij deed. Ik vond het fijn om een oefening te doen en te ervaren wat het met je doet, zo het verschil ervaren vond ik erg fijn!

Ik heb ervaren hoe de spanning in mijn lijf toeneemt en wat ik kan doen om dichter bij mijzelf te komen. De dag na de coaching voelde ik mij relaxed en kon ik de dingen in praktijk brengen die Paula mij had laten ervaren en voelen. De manier hoe jij mij benaderde en mij op mijn gemak liet voelen was erg fijn!

 

 

Bianca
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Door de gesprekken begrijp ik nu beter dat verdriet groter kan worden door gedachten en dat ik dit rustiger en kleiner kan maken door te focussen op het gevoel in plaats van de gedachten. Dit kan ik doen door bijvoorbeeld te voelen in mijn lichaam.

Ook ben ik me bewuster geworden van het effect van gedachten. (on)Gezondheid is een grote trigger voor mij. Zodra er iets ‘mis’ is in mijn lichaam komen de angstgedachten. Ik dacht dat dit een logisch gevolg was, nu heb ik geleerd dat dit niet hoeft en dat dit los van elkaar kan staan en dat ik deze gedachten kan trainen. Ik ben me meer bewust geworden van denkpatronen en leer deze soms ook al doorbreken.

Daarnaast heb ik nog wat mooie tools geleerd die me kunnen helpen zoals o.a. schrijven, aarden (meditatie), positieve mantra maken en vaak herhalen.

 

Maaike
Volgde een 1 op 1 coachingstraject

De reden dat ik me aanmeldde voor een coaching traject bij jou was puur op basis van gevoel. Ik volgde je al een tijdje en was benieuwd of jouw aanpak meer de kern zou raken en echte verandering in gang kon zetten. Het voelde goed en dat werd alleen maar versterkt tijdens onze gesprekken.

Ik moest leren op een andere manier naar dingen en opvattingen te kijken. Überhaupt leren dat het mogelijk is om anders te kijken.

De huiswerkopdrachten gaven inzichten die ik niet had verwacht, de oefeningen tijdens de sessie vond ik erg confronterend en vaak ervaarde ik pas later wat het opgeleverd had.

Wat ik prettig vond was de oprechte verbinding, die uitte zich in een warm welkom, duidelijke feedback en vertrouwen.

Jij was gewoon de steun en spiegel die ik op dat moment nodig had ook om te beseffen dat er niet altijd een oplossing komt voor situaties, maar dat je dingen wel in beweging kunt krijgen waardoor je ze anders gaat zien en ervaren.

Debbie
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Als je dit nog nooit eerder heb gedaan, kan je je niet voorstellen wat het met je doet. Ik ben echt verbaasd hoe anders ik mij voelde, zowel de zaterdag en zondag zo heerlijk relaxed met ‘n leeg hoofd, waardoor je bijna in ‘n bubble leeft.😇 Langzaam wordt het hoofd weer vol, maar door extra meditatie toe te passen is hij nu eerder leeg.

Het is zo waardevol geweest, was prachtig cadeau die jullie ons mochten geven.

Liefs Henriëtte

Henriëtte
Was deelnemer van Heal your mind

Bedankt voor de fijne zaterdagochtend, het heeft mij heel veel gebracht. De meditatie en aanraking van Paula vond ik heel fijn, gaf mij heel veel warmte. De klanken hebben voor mijn gevoel heel diep ingewerkt.

Ik had zaterdag al wat last van mijn buik, maar ‘s avonds voelde ik mezelf heel vermoeid, leeg en koud. Ben vroeg naar bed gegaan en heb heel goed geslapen. Heb zondag en maandag niet veel behoefte gehad om te eten.

Vanaf dinsdag kleine beetjes gegeten, maar ik voel dat mijn lichaam bezig is met verandering.

Het lieve kadootje was ook echt een schot in de roos.

 

Bedankt voor deze mooie belevenis, ik ben er nog mee bezig.

 

Liefdevolle en gezonde groet, Liesbeth ❤️

Liesbeth
Was deelnemer van Heal your mind

Deze ochtend biedt jou een warm bad gevuld met liefde die jou uitnodigt om de rust in jezelf aan te raken.
Dit is een cadeau voor jezelf, ver weg van de drukte van alledag. De soundhealing zet een proces in werking in jezelf.

Jouw eigen ‘zijn’ staat centraal en dat is precies van waaruit jij mag voelen, ervaren en ontvangen.

Liefs en heel veel succes samen

Patricia

Patricia
Was deelnemer van Heal your mind

Omdat ik voelde dat ik vast zat in bepaalde handelingen/gevoelens meldde ik mij aan voor een 1 op 1 coachtraject. Doordat ik je kende via IG voelde ik dat ik via jouw coaching misschien wel wat verandering kon teweeg brengen in bepaalde patronen in mijn leven. En ik had gelijk.

Voor mij was het online coachen een groot pluspunt, je kan zelf in je omgeving blijven wat toch rustgevend werkt. Voor mij was de afstand ( Spanje) nu ook wel veel te groot.

 Gecoacht worden door iemand die je ziekte voor 100% begrijpt, begrijpt ook meer wat je nodig hebt en wat niet en kan hier meer op inspelen tijdens de coaching.

Ik heb geleerd om mezelf meer op de eerste plaats te zetten, waardoor ik nu ook duidelijker mijn grenzen aangeef. En tegelijk heb ik ook geleerd dat ik enkel verantwoordelijk ben voor mezelf en voor mijn kind.

Ik heb sinds mijn oefening van “Ik ben niet verantwoordelijk “een ander mens. Ik ben veel rustiger, slaap ook beter. Dank je wel!

 

 

Karolien
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Juist de dagen erna besefte ik wat het met mij gedaan had. Ik heb oude pijn mogen loslaten, en er ontstond rust en warmte.

Paula neemt je mee in een reis naar je (on)bewuste zijn. Waar ik in het begin weerstand voelde, maar toen dat eenmaal losgelaten werd, kwamen we op die diepere laag. En ervaarde ik wat diep in mij zit.

Ook al vind je het spannend, of is het onbekend. Het moment dat je het loslaat en het omarmt komen er zulke mooie inzichten waar je dan weer verder aan kunt werken.

Als je niet bang bent om dat wat je dwars zit onder ogen te komen. Als je bewust wilt worden, hoe je in elkaar zit. Het heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven.

 

Sara
Deed de healingsessie Vergeving

Zo blij en dankbaar dat ik erbij kon zijn. Ondanks de hectiek die ik achter mij liet, heb ik een heel bijzondere bewuste ervaring gehad. Ik heb zelfs gedanst met mijn jongere ik, met tranen over mijn wangen, maar ook een grote glimlach om mijn mond. Ik voel ook dat de spanning in mijn lijf weg is. I will be gentle with myself.

Bedankt lieve Paula.

Zo blij dat jij op mijn pad kwam en ik nu juist van jou mag leren. Ik heb MIJ zojuist letterlijk omarmd inclusief mijn ( recente) MS.

Monique
online groepshealing

Nadat ik een jaar geleden de diagnose MS heb gekregen, vond ik het nog steeds lastig om een goede balans te vinden zowel in mijn werk als privé. Om deze cirkel te doorbreken heb ik Paula benaderd in de hoop dat zij mij hierbij kon helpen.

De sessies waren soms confronterend, soms emotioneel, maar vaak enorm verhelderend. Ik moet keuzes maken… winst versus verlies. Wat levert stress op? Wat kost en wat geeft mij energie? Hoe wil ik mijn energie verdelen?

Wat mij daarnaast erg heeft geholpen tijdens de sessies is dat ik Paula niet hoef uit te leggen wat MS is, dat het mijn leven op z’n kop heeft gezet maar niet laat beheersen. Dat het elke ochtend afwachten is hoe ik wakker wordt. De onvoorspelbaarheid, de onzekerheid over het verloop. Ik heb geleerd van haar ervaring hiermee. Ook daarin heb ik een keuze…..Liefde voor mezelf dus….

Tanja
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Laatst kwam ik in aanraking met de online healing. Ik had er wat over gelezen, en ik las dat er veel met energie wordt gewerkt. Aangezien ik zelf veel met mijn energielevel bezig ben, leek het mij heel interessant om een keer te ervaren wat een reiki- behandeling met mijn energielevel kan doen. Ik besloot een behandeling op afstand te boeken bij Paula.

Het feit dat ik van Paula al een keer een hele fijne coaching heb gehad, maakte de drempel om de behandeling te boeken wel wat lager. Toch voelde ik wel wat spanning voorafgaand aan en aan het begin van de behandeling. Maar wat was het een bijzondere ervaring!

Nadat we allebei offline gingen, merkte ik meteen dat er iets gebeurde. Ik voelde alle energie. In het begin was er bij mij vooral veel spanning, maar later werd deze spanning omgezet in positieve energie. Bijzonder om dit mee te maken!

Na de behandeling voelde ik me lichter, en sinds dat moment heb ik het gevoel dat ik bepaalde gebeurtenissen makkelijker achter me kan laten. De getrokken kaart gaf ook de bevestiging dat het tijd is om negatieve banden te doorbreken. Eigenlijk viel alles op zijn plek!

Lisa
online healing

Ik heb het even een weekje aangezien, omdat ik eerlijk gezegd dacht : “Tja, het zal wel toeval zijn, maar mijn lage ongelooflijk irritante rugpijn waar ik al zo een twee jaar mee loop, is echt helemaal weg! Gone….,…en dan wil ik zo graag een verklaring! Misschien voor jou vanzelfsprekend, maar voor mij zo bizar! 🙂

Hennie
online healing

Lieve Paula,

Wat was deze coaching een mooie en warme ervaring. Een heel mooie wandeling aan het strand en de meditatie waren heel fijn om mee te mogen maken. Je voelt je gelijk een stuk lichter. Dank je wel voor deze inspirerende dag!

Ik ben een stuk dichter bij mijn doel gekomen en dankzij jouw woorden voel ik ook veel meer kracht om er voor te gaan. Wat eerst heel eng leek, zie ik nu vooral positiviteit en de wil om ervoor te gaan! Dit kan ik iedereen aanraden. Dank je wel! Je bent een super fijn en mooi mens!

 

Marijke
coachsessie op het strand

O jeetje, ik heb zo bijzonder geslapen, alsof er een warme deken vol liefde over me heen lag… werd nog steeds regelmatig wakker van de pijnen ( want dat is hetzelfde gebleven) maar de kleine slaapmomenten waren diep en zo mooi, Mijn hele onzekere donkere bui is ook weg. Ik werd wakker vol zelfliefde en vertrouwen!

Charissa
online healing

Bedankt voor deze heel bijzondere dag, want ik heb heel veel verbinding, kwetsbaarheid, kracht en liefde mogen voelen, samen met heel mooie mensen. Ik kan mij geen mooier cadeau voor mezelf bedenken. Op naar een mooi 2019 waarin mijn intentie is om vanuit liefde te leven.

 

Carla
Ging naar Selflove Sunday

Vóór de Selfove Sunday had ik geen intentie, ergens had ik wel een verlangen om liever te zijn voor mezelf, maar de strenge stem in mezelf was nog sterk aanwezig. Deze dag heeft mij wakker geschud, mij laten inzien wat ik echt wil en belangrijk vind….vanuit liefde leven.

Jolanda
Ging naar Selflove Sunday

Een mooi moment van reflectie en inzicht. Een hele waardevolle, inspirerende en bijzondere ochtend met mooie verhalen, opdrachten en inzichten. Ik weet nu weer dat ik er echt mag zijn!

Andrea
Ging naar Selflove Sunday

Een paar dagen geleden had ik een Sea & Soul sessie, en deze sessie was net het ene zetje dat ik nodig had om weer voor mijn doel te gaan. Het heeft mij doen beseffen dat ik dit echt wil, en dat als ik er echt voor ga, dat het dan zéker goedkomt. Tijdens de sessie zag ik ook voor me hoe ik andere mensen kan helpen, en dat gaf mij de kracht om deze pagina aan te maken. Ik ben dan ook dankbaar voor deze sessie, want hierdoor kreeg ik net dat ene beetje meer vertrouwen in dat ik mijn doel kan verwezenlijken, en dat is iets wat ik ook uit wil dragen: heb vertrouwen in jezelf en in wat jij kan!

Lisa
Deed de SEA & SOUL sessie