Recensies

Wat zeggen anderen?

Het is super mooi dit! Ik voel echt dat er deuren open zijn gegaan. De inzichten komen vanuit een gevoel, ik hoef er niet over na te denken! De tip over gronden is heel effectief. Ik zet mezelf aan het  ‘werk.”

Dank je wel!

Gray

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

‘Wat een mooie ervaring was het. Zo intens dankbaar hiervoor. Het is nog een beetje onbeschrijfelijk maar ineens werd zoveel duidelijk.

Ik voelde in het begin ook echt de onrust. Mijn hart bonsde, mijn armen werden warm en waren onrustig. Later voelde ik dat ik het los mag laten, de rust mocht er zijn. Waarin ik me eerst even heel klein wou maken. Wat ik onbewust ook deed. Om daarna te ontspannen en mezelf letterlijk en figuurlijk ruimte te geven. Toen kon ik me echt overgeven en werd het bonzen minder en werd ik weer rustiger.

Dank je !

Sara

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Gedachten herkennen en zo nodig ombuigen, je richten op het positieve. Dank je wel lieve Paula, voor de lessen die ik van je heb geleerd.

Jeanette

Deed mee aan een online challenge

Wat je me geleerd hebt, is dat het oké is dat ik het in mijn eigen tempo doe en dat is nog wel een dingetje, want ik wil altijd snel, maar dan denk ik aan wat jij zei: Doe het op je eigen manier, dat is ook goed. Dank je wel voor deze week!

Dagmar

Deed mee aan een week vol liefde

Heel erg bedankt voor de challenge Paula! Ik heb heel wat inzichten gekregen. Je hebt mij aan het denken gezet over waarom ik sommige dingen doe, hoe ik hierbij kom en hoe ik het niet wil doen voor andere mensen.

Jelske

Deed mee aan een online challenge

Eindelijk is mijn hoofd weer rustig… zo fijn!

Tim

Kreeg een Reiki behandeling

O jeetje, ik heb zo bijzonder geslapen, alsof er een warme deken vol liefde over me heen lag… werd nog steeds regelmatig wakker van de pijnen ( want dat is hetzelfde gebleven) maar de kleine slaapmomenten waren diep en zo mooi, Mijn hele onzekere donkere bui is ook weg. Ik werd wakker vol zelfliefde en vertrouwen!

Charissa

Kreeg een Reiki behandeling

Hartelijk dank voor zo’n goed gesprek en bijzondere wandeling in zo’n korte tijd. Ik merk dat ik me al lichter voel, omdat ik me gezien voelde. Ongelooflijk hoe zoiets zo’n groot verschil maakt. Dank je wel!

Gray

Sea & Soul coaching

Ik heb geleerd om meer tijd te spenderen aan mezelf en ik bekijk het leven nu op een andere manier. Ik kan alles meer relativeren, en geniet nog meer van kleine dingen. Ook kan ik sommige dingen meer afblokken.

Dayenne

Kreeg 1 op 1 coaching online

Ik heb sinds mijn oefening van “Ik ben niet verantwoordelijk “een ander mens. Ik ben veel rustiger, slaap ook beter. Dank je wel!

Karolina

Kreeg 1 op 1 coaching

Wow Paula, wat mooi! Ik voel mij dankbaar voor jouw helder – maken vandaag. Dank je wel!

Kim

Kreeg 1 op 1 coaching

Bedankt voor deze heel bijzondere dag, want ik heb heel veel verbinding, kwetsbaarheid, kracht en liefde mogen voelen, samen met heel mooie mensen. Ik kan mij geen mooier cadeau voor mezelf bedenken. Op naar een mooi 2019 waarin mijn intentie is om vanuit liefde te leven.

Carla

Ging naar Selflove Sunday

Vóór de Selfove Sunday had ik geen intentie, ergens had ik wel een verlangen om liever te zijn voor mezelf, maar de strenge stem in mezelf was nog sterk aanwezig. Deze dag heeft mij wakker geschud, mij laten inzien wat ik echt wil en belangrijk vind….vanuit liefde leven.

Jolanda

Ging naar Selflove Sunday

Een mooi moment van reflectie en inzicht. Een hele waardevolle, inspirerende en bijzondere ochtend met mooie verhalen, opdrachten en inzichten. Ik weet nu weer dat ik er echt mag zijn!

Andrea

Ging naar Selflove Sunday

Deze Selflove Sunday heeft mij zo geïnspireerd en energie gegeven. En nog meer zelfvertrouwen. En ook héél fijn verhalen van anderen te horen.

Caroline

Ging naar Selflove Sunday

Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen! Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Amanda

Kreeg 1 op 1 coaching

Mijn benauwdheid was een heel stuk minder er daardoor sliep ik veel beter. Ook voelde ik me na de laatste behandeling emotioneel heel stabiel.

Yvonne

Kreeg een Reiki behandeling

Ik voel de me na de behandeling fit en uitgerust. Ik sliep ook super fijn. Zelfs mijn vriend viel het op.

Shirley

Kreeg een Reiki behandeling

Een paar dagen geleden had ik een coachingsessie, en deze sessie was net het ene zetje dat ik nodig had om weer voor mijn doel te gaan. Het heeft mij doen beseffen dat ik dit echt wil, en dat als ik er echt voor ga, dat het dan zéker goedkomt. Tijdens de sessie zag ik ook voor me hoe ik andere mensen kan helpen, en dat gaf mij de kracht om deze pagina aan te maken. Ik ben dan ook dankbaar voor deze sessie, want hierdoor kreeg ik net dat ene beetje meer vertrouwen in dat ik mijn doel kan verwezenlijken, en dat is iets wat ik ook uit wil dragen: heb vertrouwen in jezelf en in wat jij kan!

Lisa

Ging naar Sea & Soul evenement

Het was heel bijzonder en inspirerend om SEA&SOUL mee te maken. Ik heb de manier van coachen als heel fijn ervaren en ik heb nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan waar ik veel mee kan doen. Ik zou het zéker aanraden om een keer een coaching sessie te gaan volgen!

Nicole

Ging naar Sea & Soul evenement

Ik zou het zeker aanraden! Niet alleen voor mensen met multiple sclerose die worstelen met vragen of gevoelens, maar ik denk dat een heel breed scala aan mensen hier baat bij kunnen hebben. Zeker het online coachen is erg laagdrempelig, je zou het bij wijze van spreken nog in je pyjama kunnen doen.

Myrthe

Kreeg 1 op 1 coaching online

Het afstemmen van de energie aan het begin van elke sessie was erg bijzonder! De vraagstelling was soms vrij direct, wat bij mij ook nodig is om achter het ware antwoord te komen. Gesprekken voelden aan als oprecht en ik kon alles vertellen

Renske

Kreeg 1 op 1 coaching

Ik ben me veel bewuster van de dingen die ik kan en kijk op een andere manier naar de toekomst. Zie meer mogelijkheden in plaats van alleen maar beperkingen. Ik vaar meer mijn eigen koers en voel me op sommige momenten echt sterker.

Dayenne

Persoonlijke coaching Uit Liefde Voor Jezelf Leven

Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen! Zij heeft mij geleerd dat bij acceptatie nu ook gaat horen dat ik accepteer dat ik kleine stappen vooruit maak en trots mag zijn op wat ik heb bereikt. (Hoe weinig dit ook mag lijken in vergelijking met mijn ‘gezonde’ leven). Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Andrea

Kreeg 1 op 1 coaching online

Ik vind jouw dagelijkse quotes/overdenkingen op Instagram al heel geweldig. Ze zetten me echt aan het denken. Ik merk ook dat ik al heel bewust bezig ben met “leven”. Zo’n week als afgelopen week doet daar nog net een schepje bovenop.

Natasha

Deed mee aan 'Een week vol liefde'

Wow wat een bijzonder magische week, met mooie inzichten, inspiraties en ‘ontmoetingen’. Fijn om zo bewust te leven met liefde voor en met mijzelf en anderen, het geeft veel inspiratie maar ook vertrouwen. Zoals jezelf al zij, het was een soort ‘bubbel’ waarin ik geleefd heb deze week. Met heel veel mooie signalen waar ik aan kan werken en om nieuwe stappen te gaan zetten. Deze week was zo bijzonder mooi! Zo goed voor mijn vertrouwen. Zo blij dat ik heb meegedaan aan deze week. Gelijk vanaf het begin dacht ik JA! Het is zoon goede keuze geweest om mee te doen!

Sara

Deed mee aan 'Een week vol liefde'

Menu