Recensies

Wat zeggen anderen?

De oefeningen gaven mij inzicht in mijn overtuigingen. Ik kon toch moeilijker loslaten dan ik dacht. Ik vocht tegen mijn obstakels en weigerde het los te laten. Het liefst ramde ik er dwars doorheen.

Ik heb geleerd om nog beter mijn grenzen aan te geven maar vooral hoe ik bepaalde overtuigingen los kon laten om mijn doel te behalen.

Ik merk in mijn dagelijks leven dat ik beter in staat ben om me te richten op mijn cirkel van invloed en zaken die hier buiten vallen los te laten.

Maarten

Volgde het 1 op 1 coachtraject *

Toen ik heel specifiek een bepaalde periode uit m’n puberteit met m’n ouders voor de weerstand aanzag, gebeurde er veel. Ik zag en voelde hoe lang ik hier tegen gevochten heb, en ook nu nog de neiging had om er tegen te vechten.

Ook heb ik het gevoel dat ik deze periode in m’n puberteit meer kan loslaten.

Voor het eerste voel ik me echt dankbaar voor wat het me ook gebracht heeft. Ik typ dit nu zo even, maar tegelijkertijd besef ik me dat dit wel echt groots is.

Ik vond je begeleiding heel fijn. Ik voelde me heel erg welkom en veilig en vertrouwd bij je. Dit straal je uit en is in je energie goed voelbaar.

 

 

Maaike

Ontving 1 op 1 coaching *

Ik ervaarde jouw manier van vragen en je inzicht in mijn eigen acties als verhelderend en prettig dat je mij zo aan het denken krijgt.

Ik heb nu het inzicht dat ik andere personen in mijn omgeving niet verander, dus als ik hun acties vervelend dat ik daar zelf wat mee moet doen. Ik weet nu dat ik uiteindelijk beslis.Ik heb geen antwoord nodig van een ander om mijn eigen gevoel een plek te geven. Ik hoef confrontaties niet uit de weg gaan, ik mag het ervaren en zelf beslissen wat ik met de confrontatie doe.

Al met al ben ik van mening dat iedereen baat heeft bij deze coachsessie. Het maakt niet uit waar iemand tegen aanloopt.

Het helpt je nadenken en te beseffen dat alleen jij je eigen keuzes maakt en daardoor ook dat jij je eigen gevoel creëert. Het heeft mij aan het denken gezet en ik ga het zeker actief toepassen.

Fiona

Deed de 1 op 1 coaching*

Ik had nog weinig beeld van wat de bedoeling was van de oefening en ging er helemaal blanco in. Na eerst een fijn gesprek te hebben gehad maakte ik een woordweb over mijzelf. Daarin kwamen ook mijn punten te staan waar ik nog aan wilde werken zoals onzekerheid, moeite met discussiëren en luisteren naar mijn eigen gevoel. Nog steeds niet wetende wat de bedoeling was. Daarna gingen we aan de slag met de oefening en dat bleek precies te zijn wat ik nodig had.

Ik heb daar veel inzichten uit gehaald zoals;

Niemand bepaald hoe snel of wanneer jij iets doet of zegt behalve jijzelf; Luister naar je buikgevoel; Laat niet over jouw eigen grenzen heengaan; Focus op je ademhaling; Laat je niet meeslepen in de emotie of energie van een ander, houd het bij jezelf;

Ik ging met een heel prettig en gemotiveerd gevoel naar huis.

Ik vind het heel belangrijk om goed te leren luisteren naar mijn gevoel en dit heeft mij zeker handvatten gegeven. De rest van de dag was ik er nog steeds mee bezig. Grenzen aangeven, letten op mijn ademhaling en negatieve energie of emoties bij een ander laten. Dit heeft zeker een kwartje doen vallen 😉

Bedankt voor de inzichten Paula! Heel fijn 😊

Debbie

Ontving 1 op 1 coaching*

Ik struggelde al lange tijd met mijn rug en heupklachten.

Ik doorliep het hele medische circuit, zocht het in de alternatieve hoek, niets baatte constructief…

Via Instagram volgde ik Paula van @uitliefdevoorjezelfleven al langere tijd. Een inspirerende vrouw!

Haar benadering van zelfgenezing sprak mij erg aan: enerzijds spiritueel, anderszijds wetenschappelijk onderbouwd en de invloed die je er zelf op hebt.

Ik volgde bij haar de Liefdescode via een besloten account, een vorm van zelfgenezing. Zij begeleidde dit op een fantastische manier; warm, persoonlijk, vol passie, met een hele heldere uitleg met als verbluffend resultaat: blijvend herstel van mijn rug en heupklachten!

Ik kan haar van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een coach die hoofd en hart verbindt met elkaar!

Anique

volgde het 1 op 1 coachtraject***

Ik heb de oefening als bijzonder ervaren! Ik vond het super fijn om in mijn lichaam te ervaren wat ik m’n hoofd wel weet. Het was super fijn en mooi om te ervaren wat er in mijn lichaam en geest gebeurde toen ik de regie nam in de oefening. Ik voelde zoveel meer rust. Er ligt zoveel informatie opgeslagen in je lichaam en in je patronen.

Ik vond het mooi om dat zo concreet te ervaren. Van automatische reactie en onprettig, naar rust en de regie (over mezelf) weer terug pakken.

Ik ben nog bewuster geworden van mijn stimulus-respons reacties. Door hier bewuster van te zijn maak ik ook andere keuzes.  Zo zijn er de afgelopen dagen meerdere situaties geweest waarbij ik beter bij mezelf kon blijven en ook meer heb uitgesproken hoe ik over dingen denk (en hoe ik me ergens bij voel, graag anders zou zien).

Ik lek hierdoor minder energie en ik voel me meer ‘aligned’.

 

Maaike

Volgde het 1 op 1 coachtraject *

De oefening was even wennen omdat ik niet wist wat er van mij verwacht werd. Dat was ook wel goed want Paula kon mij zo zelf laten ervaren wat het  met mij deed. Ik vond het fijn om een oefening te doen en te ervaren wat het met je doet, zo het verschil ervaren vond ik erg fijn!

Ik heb ervaren hoe de spanning in mijn lijf toeneemt en wat ik kan doen om dichter bij mijzelf te komen. De dag na de coaching voelde ik mij relaxed en kon ik de dingen in praktijk brengen die Paula mij had laten ervaren en voelen. De manier hoe jij mij benaderde en mij op mijn gemak liet voelen was erg fijn!

 

 

Bianca

Volgde het 1 op 1 coachtraject *

Door de gesprekken begrijp ik nu beter dat verdriet groter kan worden door gedachten en dat ik dit rustiger en kleiner kan maken door te focussen op het gevoel in plaats van de gedachten. Dit kan ik doen door bijvoorbeeld te voelen in mijn lichaam.

Ook ben ik me bewuster geworden van het effect van gedachten. (on)Gezondheid is een grote trigger voor mij. Zodra er iets ‘mis’ is in mijn lichaam komen de angstgedachten. Ik dacht dat dit een logisch gevolg was, nu heb ik geleerd dat dit niet hoeft en dat dit los van elkaar kan staan en dat ik deze gedachten kan trainen. Ik ben me meer bewust geworden van denkpatronen en leer deze soms ook al doorbreken.

Daarnaast heb ik nog wat mooie tools geleerd die me kunnen helpen zoals o.a. schrijven, aarden (meditatie), positieve mantra maken en vaak herhalen.

 

Maaike

Volgde een 1 op 1 coachingstraject

Bij een ervaringsgerichte coach had ik in eerste instantie een andere verwachting. Ik dacht meer aan handvatten omtrent omgaan met diagnose MS, levensstijl, werk etc. Achteraf ben ik juist blij dat ik geleerd heb dat ik zelf mijn antwoorden moet zien te vinden en dat je mag vertrouwen op je eigen gevoel en lijf.

 Me realiseren dat ik zelf op zoek moet naar de antwoorden. Dat dit voor iedereen verschillend is en dat ik op mijn gevoel moet/mag gaan vertrouwen. Dat ik liever voor mezelf mag/moet zijn. Dit deed je door me te wijzen/dwingen om naar mijn gevoel te gaan en het hoofd even uit te zetten. Bijvoorbeeld ook met de opdracht van de stenen, echt voelen hoeveel gewicht ik in de lucht probeer te houden.

In eerste instantie had ik meer handvatten, kant en klare antwoorden verwacht, maar al snel begon ik in te zien dat die er dus niet zijn. Dat ik op zoek moet naar wat werkt voor mij.

Hoe kom ik weer in balans is meer geworden hoe blijf ik zo goed mogelijk in balans.  Het is steeds weer opnieuw voelen en kijken wat er op dat moment voor me werkt. De balans is geen stilstaand gegeven. En er is natuurlijk nog heel veel in ontwikkeling. Gezondheid, medicijnen, werk etc.

Ik durf meer en meer te vertrouwen op mijn gevoel en ben ervan overtuigd dat als ik dat blijf doen de balans steeds weer zo goed mogelijk gevonden kan worden. Bedankt, dat je me hebt leren inzien dat ik veel vaker lief voor mezelf mag zijn!

Tanja

Volgde een 1 op 1 coachingstraject

De reden dat ik me aanmeldde voor een coaching traject bij jou was puur op basis van gevoel. Ik volgde je al een tijdje en was benieuwd of jouw aanpak meer de kern zou raken en echte verandering in gang kon zetten. Het voelde goed en dat werd alleen maar versterkt tijdens onze gesprekken.

Ik moest leren op een andere manier naar dingen en opvattingen te kijken. Überhaupt leren dat het mogelijk is om anders te kijken.

De huiswerkopdrachten gaven inzichten die ik niet had verwacht, de oefeningen tijdens de sessie vond ik erg confronterend en vaak ervaarde ik pas later wat het opgeleverd had.

Wat ik prettig vond was de oprechte verbinding, die uitte zich in een warm welkom, duidelijke feedback en vertrouwen.

Jij was gewoon de steun en spiegel die ik op dat moment nodig had ook om te beseffen dat er niet altijd een oplossing komt voor situaties, maar dat je dingen wel in beweging kunt krijgen waardoor je ze anders gaat zien en ervaren.

Debbie

Volgde een 1 op 1 coachingstraject

Als je dit nog nooit eerder heb gedaan, kan je je niet voorstellen wat het met je doet. Ik ben echt verbaasd hoe anders ik mij voelde, zowel de zaterdag en zondag zo heerlijk relaxed met ‘n leeg hoofd, waardoor je bijna in ‘n bubble leeft.😇 Langzaam wordt het hoofd weer vol, maar door extra meditatie toe te passen is hij nu eerder leeg.

Het is zo waardevol geweest, was prachtig cadeau die jullie ons mochten geven.

Liefs Henriëtte

Henriëtte

Was deelnemer van Heal your mind

Bedankt voor de fijne zaterdagochtend, het heeft mij heel veel gebracht. De meditatie en aanraking van Paula vond ik heel fijn, gaf mij heel veel warmte. De klanken hebben voor mijn gevoel heel diep ingewerkt.

Ik had zaterdag al wat last van mijn buik, maar ‘s avonds voelde ik mezelf heel vermoeid, leeg en koud. Ben vroeg naar bed gegaan en heb heel goed geslapen. Heb zondag en maandag niet veel behoefte gehad om te eten.

Vanaf dinsdag kleine beetjes gegeten, maar ik voel dat mijn lichaam bezig is met verandering.

Het lieve kadootje was ook echt een schot in de roos.

 

Bedankt voor deze mooie belevenis, ik ben er nog mee bezig.

 

Liefdevolle en gezonde groet, Liesbeth ❤️

Liesbeth

Was deelnemer van Heal your mind

Deze ochtend biedt jou een warm bad gevuld met liefde die jou uitnodigt om de rust in jezelf aan te raken.
Dit is een cadeau voor jezelf, ver weg van de drukte van alledag. De soundhealing zet een proces in werking in jezelf.

Jouw eigen ‘zijn’ staat centraal en dat is precies van waaruit jij mag voelen, ervaren en ontvangen.

Liefs en heel veel succes samen

Patricia

Patricia

Was deelnemer van Heal your mind

Omdat ik voelde dat ik vast zat in bepaalde handelingen/gevoelens meldde ik mij aan voor een 1 op 1 coachtraject. Doordat ik je kende via IG voelde ik dat ik via jouw coaching misschien wel wat verandering kon teweeg brengen in bepaalde patronen in mijn leven. En ik had gelijk.

Voor mij was het online coachen een groot pluspunt, je kan zelf in je omgeving blijven wat toch rustgevend werkt. Voor mij was de afstand ( Spanje) nu ook wel veel te groot.

 Gecoacht worden door iemand die je ziekte voor 100% begrijpt, begrijpt ook meer wat je nodig hebt en wat niet en kan hier meer op inspelen tijdens de coaching.

Ik heb geleerd om mezelf meer op de eerste plaats te zetten, waardoor ik nu ook duidelijker mijn grenzen aangeef. En tegelijk heb ik ook geleerd dat ik enkel verantwoordelijk ben voor mezelf en voor mijn kind.

Ik heb sinds mijn oefening van “Ik ben niet verantwoordelijk “een ander mens. Ik ben veel rustiger, slaap ook beter. Dank je wel!

 

 

Karolien

Volgde een 1 op 1 coachingstraject

Wil je dieper in jezelf, wil je opzoek naar je puurste ik. In verbinding komen met die laag dieper, dat je weet dat die er zit. Maar je even niet weet hoe je er moet komen dan is  dit traject wat voor jou.

Als je niet bang bent om dat wat je dwars zit onder ogen te komen. Als je bewust wilt zijn hoe je in elkaar zit. Het heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven.

Paula neemt je mee in een reis naar je (on)bewuste zijn. Waar in het begin weerstand voelde, maar wanneer dat losgelaten werd. Kwamen we op die diepere laag. En ervaarde ik wat diep in mij zit. De lessen kwamen niet alleen op dat moment. Juist de dagen erna besefte ik wat het met mij gedaan had. Had ik oude pijn mogen loslaten, en ontstond er een rust en warmte.

Voel je dat je dit mag doen; doe het. Het is het zeker waard!

Ook al vind je het spannend, of is het onbekend. Het moment dat je het loslaat en het omarmt komen er zulke mooie inzichten. Waar je verder aan kunt werken. Om te leven vanuit je puurste zelf, te weten te komen dat wat jij nodig hebt in je zit. Maar soms even verstopt is onder lagen en overtuigingen die door de jaren heen zijn opgegroeid. Die lagen laat je gaan, doorbreek je om weer bij die onderste lagen te komen.

 

Sara

Volgde het 1 op 1 coachtraject ***

Zo blij en dankbaar dat ik erbij kon zijn. Ondanks de hectiek die ik achter mij liet, heb ik een heel bijzondere bewuste ervaring gehad. Ik heb zelfs gedanst met mijn jongere ik, met tranen over mijn wangen, maar ook een grote glimlach om mijn mond. Ik voel ook dat de spanning in mijn lijf weg is. I will be gentle with myself.

Bedankt lieve Paula.

Zo blij dat jij op mijn pad kwam en ik nu juist van jou mag leren. Ik heb MIJ zojuist letterlijk omarmd inclusief mijn ( recente) MS.

Monique

Deed mee met de online groepshealing

Lieve Paula, ik heb dit nu 1 maand geprobeerd. En wat heeft mij dit goed gedaan. Vanavond heb ik ook weer heel veel gevoeld tijdens de groepshealing; zwaarte op  mijn schouders, mijn keel ging weer dicht, kippenvel bij het laatste liedje en mijn lichaam begon te bewegen. Ik zal de komende dagen opletten en wat er gaat komen met liefde laten komen en loslaten.

Petra

Deed mee aan de online groepshealing

Dank je voor deze mooie stralende healing.  Ik heb veel gevoeld; vreugde , warmte, angst, verbinding. Ik heb hard in de handen van de anderen geknepen. Ik voelde gemis van verbinding en geknuffel. En ik was blij dat het nu mocht. Ik ben mezelf dankbaar dat ik ben aangesloten. Dank je wel

Sylvia

Nadat ik een jaar geleden de diagnose MS heb gekregen, vond ik het nog steeds lastig om een goede balans te vinden zowel in mijn werk als privé. Om deze cirkel te doorbreken heb ik Paula benaderd in de hoop dat zij mij hierbij kon helpen.

De sessies waren soms confronterend, soms emotioneel, maar vaak enorm verhelderend. Ik moet keuzes maken… winst versus verlies. Wat levert stress op? Wat kost en wat geeft mij energie? Hoe wil ik mijn energie verdelen?

Wat mij daarnaast erg heeft geholpen tijdens de sessies is dat ik Paula niet hoef uit te leggen wat MS is, dat het mijn leven op z’n kop heeft gezet maar niet laat beheersen. Dat het elke ochtend afwachten is hoe ik wakker wordt. De onvoorspelbaarheid, de onzekerheid over het verloop. Ik heb geleerd van haar ervaring hiermee. Ook daarin heb ik een keuze…..Liefde voor mezelf dus….

Tanja

Volgde een 1 op 1 coachingstraject

Laatst kwam ik in aanraking met de online healing. Ik had er wat over gelezen, en ik las dat er veel met energie wordt gewerkt. Aangezien ik zelf veel met mijn energielevel bezig ben, leek het mij heel interessant om een keer te ervaren wat een reiki- behandeling met mijn energielevel kan doen. Ik besloot een behandeling op afstand te boeken bij Paula.

Het feit dat ik van Paula al een keer een hele fijne coaching heb gehad, maakte de drempel om de behandeling te boeken wel wat lager. Toch voelde ik wel wat spanning voorafgaand aan en aan het begin van de behandeling. Maar wat was het een bijzondere ervaring!

Nadat we allebei offline gingen, merkte ik meteen dat er iets gebeurde. Ik voelde alle energie. In het begin was er bij mij vooral veel spanning, maar later werd deze spanning omgezet in positieve energie. Bijzonder om dit mee te maken!

Na de behandeling voelde ik me lichter, en sinds dat moment heb ik het gevoel dat ik bepaalde gebeurtenissen makkelijker achter me kan laten. De getrokken kaart gaf ook de bevestiging dat het tijd is om negatieve banden te doorbreken. Eigenlijk viel alles op zijn plek!

Lisa

ontving een 1 op 1 offline healing

Ik heb onlangs een online healing ontvangen van Paula. Dit was voor mij de eerste keer.

En wat kwamen er geweldige emoties los, maar vooral ook rust en nieuwe inzichten. Je leert vertrouwen te hebben in jezelf en nieuwe energie toe te staan. Ze luistert goed naar je en legt alles in makkelijke taal uit.

Ik zou het iedereen aanraden !! En een nieuwe afspraak staat al op de planning.

Michelle

Ontving een 1 op 1 offline healing

Ik heb het even een weekje aangezien, omdat ik eerlijk gezegd dacht : “Tja, het zal wel toeval zijn, maar mijn lage ongelooflijk irritante rugpijn waar ik al zo een twee jaar mee loop, is echt helemaal weg! Gone….,…en dan wil ik zo graag een verklaring! Misschien voor jou vanzelfsprekend, maar voor mij zo bizar! 🙂

Hennie

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb gisteravond een fantastische reiki sessie op afstand inclusief kaarttrekking mogen ervaren.Ik had wat verlichting nodig voor mijn enorme onderrugpijn.

 

Ik ken Paula van de reiki 2 training die wij samen hebben gevolgd eind 2018 en was erg benieuwd naar haar krachten op afstand. Het was een heftige sessie met veel druk rondom mijn ogen, tintelingen in mijn voeten,  kramp in mijn buik en ik zag allerlei beelden voor me, maar daarna voelde ik me zoveel meer ontspannen! En de hele scherpe pijn is er vandaag af!

 

Zo bijzonder!

Laura

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb heel diep en vast geslapen. Ik merkte gisteren tijdens een ademoefening dat ik makkelijker en dieper kon ademen, alsof de steen/ druk van mijn middenrif af was. En nu voel ik me positiever en een iets kalmer, alsof ik het vertrouwen heb dat het allemaal wel goed komt. Zo fijn!

Stefanie

ontving een 1 op 1 offline healing

Lieve Paula,

Wat was deze coaching een mooie en warme ervaring. Een heel mooie wandeling aan het strand en de meditatie waren heel fijn om mee te mogen maken. Je voelt je gelijk een stuk lichter. Dank je wel voor deze inspirerende dag!

Ik ben een stuk dichter bij mijn doel gekomen en dankzij jouw woorden voel ik ook veel meer kracht om er voor te gaan. Wat eerst heel eng leek, zie ik nu vooral positiviteit en de wil om ervoor te gaan! Dit kan ik iedereen aanraden. Dank je wel! Je bent een super fijn en mooi mens!

 

Marijke

ontving 1 op 1 coaching

‘Wat een mooie ervaring was het. Zo intens dankbaar hiervoor. Het is nog een beetje onbeschrijfelijk maar ineens werd zoveel duidelijk.

Ik voelde in het begin ook echt de onrust. Mijn hart bonsde, mijn armen werden warm en waren onrustig. Later voelde ik dat ik het los mag laten, de rust mocht er zijn. Waarin ik me eerst even heel klein wou maken. Wat ik onbewust ook deed. Om daarna te ontspannen en mezelf letterlijk en figuurlijk ruimte te geven. Toen kon ik me echt overgeven en werd het bonzen minder en werd ik weer rustiger.

Dank je !

Sara

Ontving een 1 op 1 offline healing

O jeetje, ik heb zo bijzonder geslapen, alsof er een warme deken vol liefde over me heen lag… werd nog steeds regelmatig wakker van de pijnen ( want dat is hetzelfde gebleven) maar de kleine slaapmomenten waren diep en zo mooi, Mijn hele onzekere donkere bui is ook weg. Ik werd wakker vol zelfliefde en vertrouwen!

Charissa

Kreeg een Reiki behandeling

Hartelijk dank voor zo’n goed gesprek en bijzondere wandeling in zo’n korte tijd. Ik merk dat ik me al lichter voel, omdat ik me gezien voelde. Ongelooflijk hoe zoiets zo’n groot verschil maakt. Dank je wel!

Gray

ontving 1 op 1 coaching

Wow Paula, wat mooi! Ik voel mij dankbaar voor jouw helder – maken vandaag. Dank je wel!

Kim

Kreeg 1 op 1 coaching

Bedankt voor deze heel bijzondere dag, want ik heb heel veel verbinding, kwetsbaarheid, kracht en liefde mogen voelen, samen met heel mooie mensen. Ik kan mij geen mooier cadeau voor mezelf bedenken. Op naar een mooi 2019 waarin mijn intentie is om vanuit liefde te leven.

 

Carla

Ging naar Selflove Sunday

Vóór de Selfove Sunday had ik geen intentie, ergens had ik wel een verlangen om liever te zijn voor mezelf, maar de strenge stem in mezelf was nog sterk aanwezig. Deze dag heeft mij wakker geschud, mij laten inzien wat ik echt wil en belangrijk vind….vanuit liefde leven.

Jolanda

Ging naar Selflove Sunday

Een mooi moment van reflectie en inzicht. Een hele waardevolle, inspirerende en bijzondere ochtend met mooie verhalen, opdrachten en inzichten. Ik weet nu weer dat ik er echt mag zijn!

Andrea

Ging naar Selflove Sunday

Deze Selflove Sunday heeft mij zo geïnspireerd en energie gegeven. En nog meer zelfvertrouwen. En ook héél fijn verhalen van anderen te horen.

 

Caroline

Ging naar Selflove Sunday

Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen! Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Amanda

Kreeg 1 op 1 coaching

Mijn benauwdheid was een heel stuk minder er daardoor sliep ik veel beter. Ook voelde ik me na de laatste behandeling emotioneel heel stabiel.

Yvonne

Ontving een 1 op 1 offline healing

Een paar dagen geleden had ik een coachingsessie, en deze sessie was net het ene zetje dat ik nodig had om weer voor mijn doel te gaan. Het heeft mij doen beseffen dat ik dit echt wil, en dat als ik er echt voor ga, dat het dan zéker goedkomt. Tijdens de sessie zag ik ook voor me hoe ik andere mensen kan helpen, en dat gaf mij de kracht om deze pagina aan te maken. Ik ben dan ook dankbaar voor deze sessie, want hierdoor kreeg ik net dat ene beetje meer vertrouwen in dat ik mijn doel kan verwezenlijken, en dat is iets wat ik ook uit wil dragen: heb vertrouwen in jezelf en in wat jij kan!

Lisa

ontving 1 op 1 coaching

Ik ben me veel bewuster van de dingen die ik kan en kijk op een andere manier naar de toekomst. Zie meer mogelijkheden in plaats van alleen maar beperkingen. Ik vaar meer mijn eigen koers en voel me op sommige momenten echt sterker.

Dayenne

Persoonlijke coaching Uit Liefde Voor Jezelf Leven

Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen! Zij heeft mij geleerd dat bij acceptatie nu ook gaat horen dat ik accepteer dat ik kleine stappen vooruit maak en trots mag zijn op wat ik heb bereikt. (Hoe weinig dit ook mag lijken in vergelijking met mijn ‘gezonde’ leven). Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Andrea

Menu