Recensies

Wat zeggen anderen?

Access Bars – Hoe het precies werkt, geen idee – dat het werkt, weet ik wel.

Bij Access Bars hoef je niets te doen en alleen maar te ontvangen. En dat gaat heel goed bij Paula.
Inmiddels ben ik zo’n vijf keer geweest en elke keer was anders.

Een van de redenen waarom het volgens mij zo goed werkt, is de pure en liefdevolle energetische
verbinding die Paula met je aangaat. Ze stelt zich heel geconcentreerd in op jouw energieveld om van
daaruit vanuit intuïtie de Access Bars toe te passen en die is daarom nooit hetzelfde. Ze voelt haarfijn
aan wat er energetisch bij je speelt, waar de schoen wringt en wat er met je gebeurt. En daar borduurt
ze dan tijdens de sessie op voort. Ze is er gewoon heel goed in. En komen er ineens bijvoorbeeld
emoties los, dan begeleidt ze je heel liefdevol, geduldig en zonder oordeel.

Door de kalmte en zachtheid en onvoorwaardelijke liefde van waaruit Paula werkt, ontstaat er voor
mij direct zoveel rust, dat ik al heel snel kom in een fijne ontspannen staat tussen wakker en slapen in.
En hierin ervaar ik niet in woorden uit te drukken magie, die niet één keer hetzelfde was. Zo kwamen
er inzichten, voorbijkomende beelden over vroeger en vorige levens, gevoelens van grote innerlijke
kracht, vrede, compassie en zelfliefde. Fysiek gebeurden er ook bijzondere dingen, zoals het letterlijk
warm worden of ineens gaan (t)rillen, huilen of juist lachen. Maar ik heb ook een keer gehad, dat ik
onrustiger wegging dan ik kwam. En dat was ook oké.

Het gaat steeds makkelijker en sneller om in die staat van rust te komen en onze energieën werken
steeds beter samen. De energie stroomt vaak nog dagen door en ik merk dat dan aan bijvoorbeeld
oppoppende nieuwe ideeën, meer creativiteit, een opgeruimd & liefdevol gevoel en alsof alles vanzelf
gaat, maar ook aan onrustig slapen en veel dromen.

Het enige nadeel van Access Bars is dat het aan het einde van elke behandeling wel even lastig is om
terug te komen uit de ontspanning. Het liefste zou ik blijven liggen en in slaap vallen. Maar ondanks
dat, kijk ik alweer uit naar de volgende keer. Heel nieuwsgierig naar wat er dan gaat gebeuren!

Auniek
Ontving accesbars

Je stem, je heldere uitleg, je rustige, liefdevolle manier van praten, met daarbij genoeg stilte momenten. Echt super fijn. Die momenten voelde ik mij helemaal rustig worden. Komt bij dat gesprekken, veel gepraat, mij erg veel energie kosten soms. Dus, die meditatie momenten van jou…… Daarvan zou ik er best graag meer willen.

Marion
Deed mee met online leren mediteren

Er is veel in gang gezet en veel losgekomen en los gelaten in de sessie. Dat was voelbaar. Ik was super moe na de sessie. Het ging heel diep qua gevoel / emoties  en patronen, rollen en systeem om mezelf te beschermen. En dit kon ik nu allemaal zien en doorvoelen.

Ik kon de last en de zwaarte letterlijk loslaten. Het voelt nu licht op mijn borst, mijn borstbeen. Ik voel warmte bij mijn borst en mijn hart voelt letterlijk open. Mijn lichaam is warm, mijn energie stroomt letterlijk weer door mijn lijf!

 

Shirley
Deed de SEA & SOUL sessie

Ik doe eigenlijk nooit een meditatie, heb er te weinig concentratie voor dacht ik altijd, teveel onrust in mijn lijf. Maar deze mediatie blijft me bezighouden. Ik heb zelfs vandaag overdag bijna geen jeuk meer gehad. Ik ben er zoooo blij mee. Ik begin me langzaam wat relaxter te voelen nadat de afgelopen 2 weken enorm stressvol voor me waren. Dankbaar

Lieve Paula,

Wat een bijzondere ervaring. Ik kreeg heel duidelijk door dat mijn klachten zijn ontstaan in de periode met weinig zelfvertrouwen en de situatie waarin ik mijn groot probeerde te houden. Mijn klachten hebben mij laten zien dat ik om hulp mag vragen en mij uit mag spreken. Dat is nog steeds wel een uitdaging. Mijn genezer wat ik zelf als klein meisje. En ik werd heel emotioneel door het besef dat ik dat zelf ben. Ik ben het die klachten kan wegnemen en dichterbij mezelf kan komen te staan. Meer beweging is een belangrijk middel naar genezing ! Zo bijzonder al die inzichten.

Ik voel me ineens hoopvol dat mijn fysieke situatie kan verbeteren. Terwijl de chronische aandoening lang heeft aangevoeld als “het is er nou eenmaal zo en ik moet ermee leren leven. ”

Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen. Voor nu ben ik vooral dankbaar voor de oefening en het terugbrengen van hoop.

Chantal
Deed de energetische meditatie

Mijn hemel. Meestal heb ik weinig woorden die naar buiten willen komen als het gaat om en over diep voelen. Zo ook nu. Wat is het helend als iemand je ziet / voelt/ aanraakt/ snapt. Dank je wel

Sabrina
Ontving een persoonlijke afstemming

Wat heb ik vandaag weer een super mooie dag mogen beleven. De groepen die ik alle keren mee heb gemaakt zijn allemaal mooie, sterke en lieve mensen die ik liefdevol omarm en waarmee ik verbinding voel. Lieve Paula en Marja dankjewel! Wat een liefdevolle warme en zachte energie stralen jullie uit, waardoor ik van hart tot hart de verbinding voel!

Shirley
Deed mee aan het evenement In verbinding

Wow, al bij het horen van je stem moest ik heel hard huilen. Alsof het verdriet zat te wachten op een moment dat ik er ruimte voor maakte. Jouw afstemming deed zoveel met me. Ik voelde zoveel rust, herkenning en liefde. Dank, dank dank!

Chantal
Ontving een persoonlijke afstemming

Toen ik het op jouw insta voorbij zag komen voelde ik hoe het klikte, aanhaakte in mijn hoofd. En daarom wilde ik het graag proberen. In onze sessie hebben we gesproken over er mogen zijn. Over mijn plek innemen in deze wereld. Over hoofd en hart op 1 lijn krijgen. Door je vragen zakte ik steeds een laagje dieper en kwamen we snel bij de kern. De stap iedere keer een laag verder liet mij al zien hoe ik dingen afscherm, suggercoat om het maar niet te voelen. Het liet mij ook inzien hoeveel dingen er aan elkaar gelinkt zijn. Dat op zichzelf was al mega leerzaam en inspirerend. Toen we bij de kern kwamen viel het kwartje.

 

Je begeleiding was super fijn en ik voel me veilig bij jou. Iets wat voor mij heel belangrijk is. Het heeft me een stuk rust en bevrijding gebracht. En de ruimte om de volgende stappen te nemen.

Het voelde bijzonder om energetisch zo geconnect te zijn. Dank je wel!

Jolanda
Vragen naar Vrijheid

Door de inzichten tijdens de SEA & SOUL SESSIE voelt het alsof ik een loodzware jas heb uitgedaan. Ik zag mijn eigen aandeel in het in stand houden van een pijnlijke dynamiek. Doordat ik op het strand heb kunnen ervaren wat ik anders kon doen, voelt alles minder zwaar en daarmee kost het minder energie. Ik heb nu ruimte om meer aandacht aan mezelf en mijn kinderen te besteden, wat een kadootje!

Marleen
Deed de SEA & SOUL sessie

Jouw begeleiding in beide oefeningen vond ik echt ‘on point’. Het moment was juist, je voelde me goed aan.

Jouw sessies hebben me niet alleen nog dichter bij mezelf gebracht, ze hebben me op een comfortabele manier doen geloven in mezelf.

Laura
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Met alle vertrouwen, geloof en mijn kwetsbaarheid en gevoeligheid ging ik er open in.

Verlicht, warmte, liefdevol en met zachtheid.

Ik voel me echt verlicht.

Er is op een liefdevolle manier geheeld, met warmte, zachtheid en liefde wat nu weer mag doorstromen bij mij.

Weer leven vanuit liefde voor mezelf.

Van een super grote blokkade naar healing.

Shirley
Deed de Vragen naar Vrijheid

Ik denk dat het transformeren van de kernovertuigingen het zetje was dat ik nodig had om echt te helen.

Ik voel me letterlijk bevrijd nu en ook lichter.

Ik ben heel benieuw hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Nathalie
Deed de Vragen naar Vrijheid

Toen ik heel specifiek een bepaalde periode uit m’n puberteit met m’n ouders voor de weerstand aanzag, gebeurde er veel. Ik zag en voelde hoe lang ik hier tegen gevochten heb, en ook nu nog de neiging had om er tegen te vechten.

Ook heb ik het gevoel dat ik deze periode in m’n puberteit meer kan loslaten.

Voor het eerste voel ik me echt dankbaar voor wat het me ook gebracht heeft. Ik typ dit nu zo even, maar tegelijkertijd besef ik me dat dit wel echt groots is.

Ik vond je begeleiding heel fijn. Ik voelde me heel erg welkom en veilig en vertrouwd bij je. Dit straal je uit en is in je energie goed voelbaar.

 

 

Maaike
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Ik heb de oefening als bijzonder ervaren! Ik vond het super fijn om in mijn lichaam te ervaren wat ik m’n hoofd wel weet. Het was super fijn en mooi om te ervaren wat er in mijn lichaam en geest gebeurde toen ik de regie nam in de oefening. Ik voelde zoveel meer rust. Er ligt zoveel informatie opgeslagen in je lichaam en in je patronen.

Ik vond het mooi om dat zo concreet te ervaren. Van automatische reactie en onprettig, naar rust en de regie (over mezelf) weer terug pakken.

Ik ben nog bewuster geworden van mijn stimulus-respons reacties. Door hier bewuster van te zijn maak ik ook andere keuzes.  Zo zijn er de afgelopen dagen meerdere situaties geweest waarbij ik beter bij mezelf kon blijven en ook meer heb uitgesproken hoe ik over dingen denk (en hoe ik me ergens bij voel, graag anders zou zien).

Ik lek hierdoor minder energie en ik voel me meer ‘aligned’.

 

Maaike
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

De oefening was even wennen omdat ik niet wist wat er van mij verwacht werd. Dat was ook wel goed want Paula kon mij zo zelf laten ervaren wat het  met mij deed. Ik vond het fijn om een oefening te doen en te ervaren wat het met je doet, zo het verschil ervaren vond ik erg fijn!

Ik heb ervaren hoe de spanning in mijn lijf toeneemt en wat ik kan doen om dichter bij mijzelf te komen. De dag na de coaching voelde ik mij relaxed en kon ik de dingen in praktijk brengen die Paula mij had laten ervaren en voelen. De manier hoe jij mij benaderde en mij op mijn gemak liet voelen was erg fijn!

 

 

Bianca
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Door de gesprekken begrijp ik nu beter dat verdriet groter kan worden door gedachten en dat ik dit rustiger en kleiner kan maken door te focussen op het gevoel in plaats van de gedachten. Dit kan ik doen door bijvoorbeeld te voelen in mijn lichaam.

Ook ben ik me bewuster geworden van het effect van gedachten. (on)Gezondheid is een grote trigger voor mij. Zodra er iets ‘mis’ is in mijn lichaam komen de angstgedachten. Ik dacht dat dit een logisch gevolg was, nu heb ik geleerd dat dit niet hoeft en dat dit los van elkaar kan staan en dat ik deze gedachten kan trainen. Ik ben me meer bewust geworden van denkpatronen en leer deze soms ook al doorbreken.

Daarnaast heb ik nog wat mooie tools geleerd die me kunnen helpen zoals o.a. schrijven, aarden (meditatie), positieve mantra maken en vaak herhalen.

 

Maaike
Volgde een 1 op 1 coachingstraject

De reden dat ik me aanmeldde voor een coaching traject bij jou was puur op basis van gevoel. Ik volgde je al een tijdje en was benieuwd of jouw aanpak meer de kern zou raken en echte verandering in gang kon zetten. Het voelde goed en dat werd alleen maar versterkt tijdens onze gesprekken.

Ik moest leren op een andere manier naar dingen en opvattingen te kijken. Überhaupt leren dat het mogelijk is om anders te kijken.

De huiswerkopdrachten gaven inzichten die ik niet had verwacht, de oefeningen tijdens de sessie vond ik erg confronterend en vaak ervaarde ik pas later wat het opgeleverd had.

Wat ik prettig vond was de oprechte verbinding, die uitte zich in een warm welkom, duidelijke feedback en vertrouwen.

Jij was gewoon de steun en spiegel die ik op dat moment nodig had ook om te beseffen dat er niet altijd een oplossing komt voor situaties, maar dat je dingen wel in beweging kunt krijgen waardoor je ze anders gaat zien en ervaren.

Debbie
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Als je dit nog nooit eerder heb gedaan, kan je je niet voorstellen wat het met je doet. Ik ben echt verbaasd hoe anders ik mij voelde, zowel de zaterdag en zondag zo heerlijk relaxed met ‘n leeg hoofd, waardoor je bijna in ‘n bubble leeft.😇 Langzaam wordt het hoofd weer vol, maar door extra meditatie toe te passen is hij nu eerder leeg.

Het is zo waardevol geweest, was prachtig cadeau die jullie ons mochten geven.

Liefs Henriëtte

Henriëtte
Was deelnemer van Heal your mind

Bedankt voor de fijne zaterdagochtend, het heeft mij heel veel gebracht. De meditatie en aanraking van Paula vond ik heel fijn, gaf mij heel veel warmte. De klanken hebben voor mijn gevoel heel diep ingewerkt.

Ik had zaterdag al wat last van mijn buik, maar ‘s avonds voelde ik mezelf heel vermoeid, leeg en koud. Ben vroeg naar bed gegaan en heb heel goed geslapen. Heb zondag en maandag niet veel behoefte gehad om te eten.

Vanaf dinsdag kleine beetjes gegeten, maar ik voel dat mijn lichaam bezig is met verandering.

Het lieve kadootje was ook echt een schot in de roos.

 

Bedankt voor deze mooie belevenis, ik ben er nog mee bezig.

 

Liefdevolle en gezonde groet, Liesbeth ❤️

Liesbeth
Was deelnemer van Heal your mind

Deze ochtend biedt jou een warm bad gevuld met liefde die jou uitnodigt om de rust in jezelf aan te raken.
Dit is een cadeau voor jezelf, ver weg van de drukte van alledag. De soundhealing zet een proces in werking in jezelf.

Jouw eigen ‘zijn’ staat centraal en dat is precies van waaruit jij mag voelen, ervaren en ontvangen.

Liefs en heel veel succes samen

Patricia

Patricia
Was deelnemer van Heal your mind

Omdat ik voelde dat ik vast zat in bepaalde handelingen/gevoelens meldde ik mij aan voor een 1 op 1 coachtraject. Doordat ik je kende via IG voelde ik dat ik via jouw coaching misschien wel wat verandering kon teweeg brengen in bepaalde patronen in mijn leven. En ik had gelijk.

Voor mij was het online coachen een groot pluspunt, je kan zelf in je omgeving blijven wat toch rustgevend werkt. Voor mij was de afstand ( Spanje) nu ook wel veel te groot.

 Gecoacht worden door iemand die je ziekte voor 100% begrijpt, begrijpt ook meer wat je nodig hebt en wat niet en kan hier meer op inspelen tijdens de coaching.

Ik heb geleerd om mezelf meer op de eerste plaats te zetten, waardoor ik nu ook duidelijker mijn grenzen aangeef. En tegelijk heb ik ook geleerd dat ik enkel verantwoordelijk ben voor mezelf en voor mijn kind.

Ik heb sinds mijn oefening van “Ik ben niet verantwoordelijk “een ander mens. Ik ben veel rustiger, slaap ook beter. Dank je wel!

 

 

Karolien
coachtraject uit liefde voor jezelf leven

Laatst kwam ik in aanraking met de online healing. Ik had er wat over gelezen, en ik las dat er veel met energie wordt gewerkt. Aangezien ik zelf veel met mijn energielevel bezig ben, leek het mij heel interessant om een keer te ervaren wat een reiki- behandeling met mijn energielevel kan doen. Ik besloot een behandeling op afstand te boeken bij Paula.

Het feit dat ik van Paula al een keer een hele fijne coaching heb gehad, maakte de drempel om de behandeling te boeken wel wat lager. Toch voelde ik wel wat spanning voorafgaand aan en aan het begin van de behandeling. Maar wat was het een bijzondere ervaring!

Nadat we allebei offline gingen, merkte ik meteen dat er iets gebeurde. Ik voelde alle energie. In het begin was er bij mij vooral veel spanning, maar later werd deze spanning omgezet in positieve energie. Bijzonder om dit mee te maken!

Na de behandeling voelde ik me lichter, en sinds dat moment heb ik het gevoel dat ik bepaalde gebeurtenissen makkelijker achter me kan laten. De getrokken kaart gaf ook de bevestiging dat het tijd is om negatieve banden te doorbreken. Eigenlijk viel alles op zijn plek!

Lisa
online healing

Bedankt voor deze heel bijzondere dag, want ik heb heel veel verbinding, kwetsbaarheid, kracht en liefde mogen voelen, samen met heel mooie mensen. Ik kan mij geen mooier cadeau voor mezelf bedenken. Op naar een mooi 2019 waarin mijn intentie is om vanuit liefde te leven.

 

Carla
Ging naar Selflove Sunday

Vóór de Selfove Sunday had ik geen intentie, ergens had ik wel een verlangen om liever te zijn voor mezelf, maar de strenge stem in mezelf was nog sterk aanwezig. Deze dag heeft mij wakker geschud, mij laten inzien wat ik echt wil en belangrijk vind….vanuit liefde leven.

Jolanda
Ging naar Selflove Sunday

Een mooi moment van reflectie en inzicht. Een hele waardevolle, inspirerende en bijzondere ochtend met mooie verhalen, opdrachten en inzichten. Ik weet nu weer dat ik er echt mag zijn!

Andrea
Ging naar Selflove Sunday