Recensies

Wat zeggen anderen?

 Wat was de reden dat jij je aanmeldde voor een coachtraject?

Omdat ik voelde dat ik vast zat in bepaalde handelingen/gevoelens. En doordat ik je kende via IG voelde ik dat ik via jouw coaching misschien wel wat verandering kon teweeg brengen in bepaalde patronen in mijn leven. En ik had gelijk 😊

Wat waren jouw verwachtingen voordat je begon?

Eigenlijk had ik totaal geen idee wat ik moest verwachtem. Ik wou veranderingen aanbrengen, maar was mijn eerste ervaring met coaching en had geen idee van hoe of wat.

Met welke coachvraag begon jij aan de gesprekken?

Hoe kan ik beter mijn grenzen aandgeven aan de mensen rondom mij en ook ervoor zorgen dat deze grenzen gerespecteerd worden?

Wat hielp jou tijdens de coachgesprekken m.b.t. jouw coachvraag?

Bepaalde oefeningen hebben me geholpen maar ook het feit om er met iemand over te spreken, iemand die je begrijpt.

Zijn er dingen die je gemist hebt tijdens de coachgesprekken?   

Nee, jij gaf ook altijd ruimte gaf om vragen te stellen en te zeggen waar ik graag rond zou werken. Dus al mijn thema’s zijn voorbij gekomen.

Is er na de 3 gesprekken iets veranderd t.o.v. jouw coachvraag?

Ja, ik heb geleerd om mezelf meer op de eerste plaats te zetten, waardoor ik nu ook duidelijker mijn grenzen aangeef. En tegelijk heb ik ook geleerd dat ik enkel verantwoordelijk ben voor mezelf en voor mijn kind.

Had het invloed op jou dat de gesprekken online werden gevoerd?

Nee, voor mij was dit een groot pluspunt, je kan zelf in je omgeving blijven wat toch rustgevend werkt. (voor mij was de afstand ( Spanje) nu ook wel veel te groot 😊)

Wat vond je prettig/ minder prettig aan de coach en haar manier van coachen?

Ik vond de losse sfeer heel aangenaam.

Zou je het iemand anders aanraden om op deze manier gecoacht te worden en waarom wel/ niet?

Zeer zeker, ik kan enkel uit mijn ervaring spreken, maar gecoacht worden door iemand die je ziekte voor 100% begrijpt, begrijpt ook meer wat je nodig hebt en wat niet en kan hier meer op inspelen tijdens de coaching.

Liefs,

Karolien

 

Karolien

Volgde een 1 op 1 coachingstraject

Wil je dieper in jezelf, wil je opzoek naar je puurste ik. In verbinding komen met die laag dieper, dat je weet dat die er zit. Maar je even niet weet hoe je er moet komen dan is ‘Light up the light’ sessie wat voor jou. Als je niet bang bent om dat wat je dwars zit onder ogen te komen. Als je bewust wilt zijn hoe je in elkaar zit. Het heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven. Paula neemt je mee in een reis naar je (on)bewuste zijn. Waar in het begin weerstand voelde, maar wanneer dat losgelaten werd. Kwamen we op die diepere laag. En ervaarde ik wat diep in mij zit. De lessen kwamen niet alleen op dat moment. Juist de dagen erna besefte ik wat het met mij gedaan had. Had ik oude pijn mogen loslaten, en ontstond er een rust en warmte.

Voel je dat je dit mag doen; doe het. Het is het zeker waard! Ook al vind je het spannend, of is het onbekend. Het moment dat je het loslaat en het omarmt komen er zulke mooie inzichten. Waar je verder aan kunt werken. Om te leven vanuit je puurste zelf, te weten te komen dat wat jij nodig hebt in je zit. Maar soms even verstopt is onder lagen en overtuigingen die door de jaren heen zijn opgegroeid. Die lagen laat je gaan, doorbreek je om weer bij die onderste lagen te komen. Dat is wat ‘Light up the light’ met mij heeft gedaan.

Liefs,

 

Sara

Sara

Deed de light - up the - love intensive - sessie

Zo blij en dankbaar dat ik erbij kon zijn. Ondanks de hectiek die ik achter mij liet, heb ik een heel bijzondere bewuste ervaring gehad. Ik heb zelfs gedanst met mijn jongere ik, met tranen over mijn wangen, maar ook een grote glimlach om mijn mond. Ik voel ook dat de spanning in mijn lijf weg is. I will be gentle with myself. Bedankt lieve Paula. Zo blij dat jij op mijn pad kwam en ik nu juist van jou mag leren. Ik heb MIJ zojuist letterlijk omarmd inclusief mijn ( recente) MS.

Monique

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Lieve Paula, ik heb dit nu 1 maand geprobeerd. En wat heeft mij dit goed gedaan. Vanavond heb ik ook weer heel veel gevoeld tijdens de groepshealing; zwaarte op  mijn schouders, mijn keel ging weer dicht, kippenvel bij het laatste liedje en mijn lichaam begon te bewegen. Ik zal de komende dagen opletten en wat er gaat komen met liefde laten komen en loslaten. Veel liefs

Petra

Deed mee aan een online challenge

Dank je voor deze mooie stralende healing. Ik heb veel gevoeld; vreugde , warmte, angst, verbinding. Ik heb hard in de handen van de anderen geknepen. Ik voelde gemis van verbinding en geknuffel. En ik was blij dat het nu mocht. Ik ben mezelf dankbaar dat ik ben aangesloten. Dank je wel

Sylvia

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

“Ik laat in liefde los. ” Dat voelde ik zo sterk op het laatst. Wat een kracht. Ik voelde het op momenten door heel mijn lichaam.

Sylvia

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Nadat ik een jaar geleden de diagnose MS heb gekregen, vond ik het nog steeds lastig om een goede balans te vinden zowel in mijn werk als privé. Om deze cirkel te doorbreken heb ik Paula benaderd in de hoop dat zij mij hierbij kon helpen.

De sessies waren soms confronterend, soms emotioneel, maar vaak enorm verhelderend. Ik moet keuzes maken… winst versus verlies. Wat levert stress op? Wat kost en wat geeft mij energie? Hoe wil ik mijn energie verdelen?

Wat mij daarnaast erg heeft geholpen tijdens de sessies is dat ik Paula niet hoef uit te leggen wat MS is, dat het mijn leven op z’n kop heeft gezet maar niet laat beheersen. Dat het elke ochtend afwachten is hoe ik wakker wordt. De onvoorspelbaarheid, de onzekerheid over het verloop. Ik heb geleerd van haar ervaring hiermee. Ook daarin heb ik een keuze.

Liefde voor mezelf dus….

Tanja

Volgde een 1 op 1 coachingstraject

Laatst kwam ik in aanraking met reiki. Ik had er wat over gelezen, en ik las dat er bij reiki veel met energie wordt gewerkt. Aangezien ik zelf veel met mijn energielevel bezig ben, leek het mij heel interessant om een keer te ervaren wat een reiki- behandeling met mijn energielevel kan doen. Ik besloot een reiki- behandeling op afstand te boeken bij Paula Smit van uitliefdevoorjezelfleven. Het feit dat ik van Paula al een keer een hele fijne coaching heb gehad, maakte de drempel om de reiki- behandeling te boeken wel wat lager. Toch voelde ik wel wat spanning voorafgaand aan en aan het begin van de behandeling. Maar wat was het een bijzondere ervaring! Nadat we allebei offline gingen, merkte ik meteen dat er iets gebeurde. Ik voelde alle energie. In het begin was er bij mij vooral veel spanning, maar later werd deze spanning omgezet in positieve energie. Bijzonder om dit mee te maken! Na de behandeling voelde ik me lichter, en sinds dat moment heb ik het gevoel dat ik bepaalde gebeurtenissen makkelijker achter me kan laten. De getrokken kaart gaf ook de bevestiging dat het tijd is om negatieve banden te doorbreken. Eigenlijk viel alles op zijn plek! Deze reiki-behandeling raad ik dan ook zéker aan!

Lisa

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb onlangs een Reiki sessie ontvangen van Paula. Dit was voor mij de eerste keer. En wat kwamen er geweldige emoties los, maar vooral ook rust en nieuwe inzichten. Je leert vertrouwen te hebben in jezelf en nieuwe energie toe te staan. Ze luistert goed naar je en legt alles in makkelijke taal uit. Ik zou het iedereen aanraden !! En een nieuwe afspraak staat al op de planning.

Michelle

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb inmiddels 2 x een Reiki behandeling mogen ervaren. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, en wat ik al helemaal bijzonder vond was dat het een behandeling op afstand was. Ik heb eerst kort contact gehad met Paula waarin we hebben afgestemd of ik een fysieke behandeling wilde of een emotioneel en fysieke behandeling wilde. Ik heb beide ervaren. Op het moment dat de verbinding werd verbroken ben ik gaan liggen op het bed met een ooglapje op en heb het over me heen laten komen. Mijn lijf reageerde sterk op de behandeling. Ik kreeg tintelingen in mijn armen en benen. Ik had ook wat klachten aan mijn nek en zeker de 2e keer toen ik alleen een fysieke behandeling had voelde het alsof mijn hoofd werd bewogen. Toen ik ook op emotioneel gebied werd behandeld kwamen er onverwachte dingen naar boven die ik goed kon plaatsen en die een aantal weken later nog hun uitwerking hadden. Het enige wat ik een beetje jammer vind is dat ik na de behandeling echt even niet lekker was en moest gronden. Wel Heel fijn hoe Paula steeds contact met mij heeft gehouden en me hierbij heeft geholpen. Ik vind het een hele mooie ervaring en ben ik dankbaar voor wat het mij heeft opgeleverd.

Mascha

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb zo heerlijk en diep geslapen! Ik voel het nog steeds allemaal zo heerlijk warm stromen. Ik voel me rustig en ontspannen. Dankjewel voor deze ervaring!

Daniëlle

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb het even een weekje aangezien, omdat ik eerlijk gezegd dacht : “Tja, het zal wel toeval zijn, maar mijn lage ongelooflijk irritante rugpijn waar ik al zo een twee jaar mee loop, is echt helemaal weg! Gone….,…en dan wil ik zo graag een verklaring! Misschien voor jou vanzelfsprekend, maar voor mij zo bizar! 🙂

Hennie

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Goedemorgen….ik heb goed geslapen! Ik voel mij nog lekker zwaar aan de onderkant van mijn lichaam. Ik stamp als het ware door het huis. Ik hoop dat geaarde gevoel lang vast te mogen houden.

Nathalie

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik voel mij echt heel goed.Ik voel mij anders, maar goed. Ik heb maandag een rot uitslag gekregen van de MRI, maar ik heb het omarmd, ik ben een lang stuk gaan wandelen en heb het kunnen laten gaan.

Rubiela

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Gisteravond voelde mijn lichaam heel fijn aan. Ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven, maar ik voelde me heel vredevol.

Amelie

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik vond het zo bijzonder. Ik vond het wel spannend, maar het heeft echt veel losgemaakt. En ik ben weer een laagje dieper. Als ik eraan toe ben en het voel, ga ik het zeker nog een keer doen!

Sara

kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb gisteravond een fantastische reiki sessie op afstand inclusief kaarttrekking mogen ervaren.Ik had wat verlichting nodig voor mijn enorme onderrugpijn. Ik ken Paula van de reiki 2 training die wij samen hebben gevolgd eind 2018 en was erg benieuwd naar haar krachten op afstand. Het was een heftige sessie met veel druk rondom mijn ogen, tintelingen in mijn voeten,  kramp in mijn buik en ik zag allerlei beelden voor me, maar daarna voelde ik me zoveel meer ontspannen! En de hele scherpe pijn is er vandaag af! Zo bijzonder!

Laura

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik merk nu al zoveel verschil. De blokkade tijdens de reiki was de eyeopener.Na de reiki besloot hij om t/m eind augustus te elke vrijdag niet te gaan werken, maar rust te nemen, energie opdoen.

Bert

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb heel diep en vast geslapen. Ik merkte gisteren tijdens een ademoefening dat ik makkelijker en dieper kon ademen, alsof de steen/ druk van mijn middenrif af was. En nu voel ik me positiever en een iets kalmer, alsof ik het vertrouwen heb dat het allemaal wel goed komt. Zo fijn!

Stefanie

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ha lieve Paula, de nacht was warm, maar ik heb wel redelijk geslapen. Voel me rustiger in mijn hoofd dan gisteren en dat is fijn. De rugpijn is er nog wel, maar de scherpe pijn lijkt eraf te zijn. Ik vond het erg fijn!

Laura

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik heb heerlijk geslapen. Het was lekker stil in mijn hoofd gisteravond en vannacht.Ik voel mij weer wat energiek vanmorgen. Ik ben benieuwd wat het mij verder zal brengen. Ik heb mooie meditatiemuziek geluisterd na onze sessie. Dat stond op de kaart die jij trok. En heel toevallig had ik vorige week een visioen van een engel die zei dat het goed is en dat ik vertrouwen mag hebben in mijn gezondheid en lichaam. 20 jaar hiervoor heb ik ook een visioen mogen ervaren. Dus dat gebeurt niet veel, maar wel als ik het blijkbaar nodig heb.

Yvonne

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Warme en fijne ontvangst! Ik ben weer een stukje dichter bij mezelf gekomen. Zachtheid !

Linda Verhage

Lieve Paula,

Wat was de Sea & Soul een mooie en warme ervaring. Een heel mooie wandeling aan het strand en de meditatie waren heel fijn om mee te mogen maken. Je voelt je gelijk een stuk lichter. Dank je wel voor deze inspirerende dag! Ik ben een stuk dichter bij mijn doel gekomen en dankzij jouw woorden voel ik ook veel meer kracht om er voor te gaan. Wat eerst heel eng leek, zie ik nu vooral positiviteit en de wil om ervoor te gaan! Sea & Soul kan ik iedereen aanraden. Dank je wel! Je bent een super fijn en mooi mens!

 

Marijke

Sea & Soul coaching

Dank je wel Paula! Zowel de reiki als ons gesprek erna hebben mij enorm geraakt!

Celine

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Dit was heel bijzonder! In het begin voelde ik nog de nodige tintelingen.Het was heerlijk ontspannen. Ik heb ook lekker geslapen vannacht en ben met een heel ontspannen lijf wakker geworden.

Ingrid

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Ik merkte gisteravond tijdens een ademhalingsoefening dat ik makkelijker en dieper kon ademenen, alsof de steen/ druk van het middenrif af was. En nu voel ik me positiever en iets kalmer. Alsof ik het vertrouwen weer heb dat alles wel goed komt! Fijn!

Marije

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Wat een mooie ervaring! Het gekke is; het is net alsof er een soort spanning van mij af is.

Marijke

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

‘Wat een mooie ervaring was het. Zo intens dankbaar hiervoor. Het is nog een beetje onbeschrijfelijk maar ineens werd zoveel duidelijk.

Ik voelde in het begin ook echt de onrust. Mijn hart bonsde, mijn armen werden warm en waren onrustig. Later voelde ik dat ik het los mag laten, de rust mocht er zijn. Waarin ik me eerst even heel klein wou maken. Wat ik onbewust ook deed. Om daarna te ontspannen en mezelf letterlijk en figuurlijk ruimte te geven. Toen kon ik me echt overgeven en werd het bonzen minder en werd ik weer rustiger.

Dank je !

Sara

Kreeg een Reiki behandeling op afstand

Gedachten herkennen en zo nodig ombuigen, je richten op het positieve. Dank je wel lieve Paula, voor de lessen die ik van je heb geleerd.

Jeanette

Deed mee aan een online challenge

Wat je me geleerd hebt, is dat het oké is dat ik het in mijn eigen tempo doe en dat is nog wel een dingetje, want ik wil altijd snel, maar dan denk ik aan wat jij zei: Doe het op je eigen manier, dat is ook goed. Dank je wel voor deze week!

Dagmar

Deed mee aan een week vol liefde

Heel erg bedankt voor de challenge Paula! Ik heb heel wat inzichten gekregen. Je hebt mij aan het denken gezet over waarom ik sommige dingen doe, hoe ik hierbij kom en hoe ik het niet wil doen voor andere mensen.

Jelske

Deed mee aan een online challenge

Eindelijk is mijn hoofd weer rustig… zo fijn!

Tim

Kreeg een Reiki behandeling

O jeetje, ik heb zo bijzonder geslapen, alsof er een warme deken vol liefde over me heen lag… werd nog steeds regelmatig wakker van de pijnen ( want dat is hetzelfde gebleven) maar de kleine slaapmomenten waren diep en zo mooi, Mijn hele onzekere donkere bui is ook weg. Ik werd wakker vol zelfliefde en vertrouwen!

Charissa

Kreeg een Reiki behandeling

Hartelijk dank voor zo’n goed gesprek en bijzondere wandeling in zo’n korte tijd. Ik merk dat ik me al lichter voel, omdat ik me gezien voelde. Ongelooflijk hoe zoiets zo’n groot verschil maakt. Dank je wel!

Gray

Sea & Soul coaching

Ik heb geleerd om meer tijd te spenderen aan mezelf en ik bekijk het leven nu op een andere manier. Ik kan alles meer relativeren, en geniet nog meer van kleine dingen. Ook kan ik sommige dingen meer afblokken.

Dayenne

Kreeg 1 op 1 coaching online

Ik heb sinds mijn oefening van “Ik ben niet verantwoordelijk “een ander mens. Ik ben veel rustiger, slaap ook beter. Dank je wel!

Karolina

Kreeg 1 op 1 coaching

Wow Paula, wat mooi! Ik voel mij dankbaar voor jouw helder – maken vandaag. Dank je wel!

Kim

Kreeg 1 op 1 coaching

Bedankt voor deze heel bijzondere dag, want ik heb heel veel verbinding, kwetsbaarheid, kracht en liefde mogen voelen, samen met heel mooie mensen. Ik kan mij geen mooier cadeau voor mezelf bedenken. Op naar een mooi 2019 waarin mijn intentie is om vanuit liefde te leven.

 

Carla

Ging naar Selflove Sunday

Vóór de Selfove Sunday had ik geen intentie, ergens had ik wel een verlangen om liever te zijn voor mezelf, maar de strenge stem in mezelf was nog sterk aanwezig. Deze dag heeft mij wakker geschud, mij laten inzien wat ik echt wil en belangrijk vind….vanuit liefde leven.

Jolanda

Ging naar Selflove Sunday

Een mooi moment van reflectie en inzicht. Een hele waardevolle, inspirerende en bijzondere ochtend met mooie verhalen, opdrachten en inzichten. Ik weet nu weer dat ik er echt mag zijn!

Andrea

Ging naar Selflove Sunday

Deze Selflove Sunday heeft mij zo geïnspireerd en energie gegeven. En nog meer zelfvertrouwen. En ook héél fijn verhalen van anderen te horen.

 

Caroline

Ging naar Selflove Sunday

Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen! Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Amanda

Kreeg 1 op 1 coaching

Mijn benauwdheid was een heel stuk minder er daardoor sliep ik veel beter. Ook voelde ik me na de laatste behandeling emotioneel heel stabiel.

Yvonne

Kreeg een Reiki behandeling

Ik voel de me na de behandeling fit en uitgerust. Ik sliep ook super fijn. Zelfs mijn vriend viel het op.

Shirley

Kreeg een Reiki behandeling

Een paar dagen geleden had ik een coachingsessie, en deze sessie was net het ene zetje dat ik nodig had om weer voor mijn doel te gaan. Het heeft mij doen beseffen dat ik dit echt wil, en dat als ik er echt voor ga, dat het dan zéker goedkomt. Tijdens de sessie zag ik ook voor me hoe ik andere mensen kan helpen, en dat gaf mij de kracht om deze pagina aan te maken. Ik ben dan ook dankbaar voor deze sessie, want hierdoor kreeg ik net dat ene beetje meer vertrouwen in dat ik mijn doel kan verwezenlijken, en dat is iets wat ik ook uit wil dragen: heb vertrouwen in jezelf en in wat jij kan!

Lisa

Ging naar Sea & Soul evenement

Het was heel bijzonder en inspirerend om SEA&SOUL mee te maken. Ik heb de manier van coachen als heel fijn ervaren en ik heb nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan waar ik veel mee kan doen. Ik zou het zéker aanraden om een keer een coaching sessie te gaan volgen!

 

Nicole

Ging naar Sea & Soul evenement

Ik zou het zeker aanraden! Niet alleen voor mensen met multiple sclerose die worstelen met vragen of gevoelens, maar ik denk dat een heel breed scala aan mensen hier baat bij kunnen hebben. Zeker het online coachen is erg laagdrempelig, je zou het bij wijze van spreken nog in je pyjama kunnen doen.

Myrthe

Kreeg 1 op 1 coaching online

Het afstemmen van de energie aan het begin van elke sessie was erg bijzonder! De vraagstelling was soms vrij direct, wat bij mij ook nodig is om achter het ware antwoord te komen. Gesprekken voelden aan als oprecht en ik kon alles vertellen.

Renske

Kreeg 1 op 1 coaching

Ik ben me veel bewuster van de dingen die ik kan en kijk op een andere manier naar de toekomst. Zie meer mogelijkheden in plaats van alleen maar beperkingen. Ik vaar meer mijn eigen koers en voel me op sommige momenten echt sterker.

Dayenne

Persoonlijke coaching Uit Liefde Voor Jezelf Leven

Door de ervaringen van Paula voelde ik me echt gehoord en begrepen! Zij heeft mij geleerd dat bij acceptatie nu ook gaat horen dat ik accepteer dat ik kleine stappen vooruit maak en trots mag zijn op wat ik heb bereikt. (Hoe weinig dit ook mag lijken in vergelijking met mijn ‘gezonde’ leven). Ze leerde mij dat ik keuzes mag maken die voor mij goed voelen en niet altijd hoef te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Andrea

Kreeg 1 op 1 coaching online

Ik vind jouw dagelijkse quotes/overdenkingen op Instagram al heel geweldig. Ze zetten me echt aan het denken. Ik merk ook dat ik al heel bewust bezig ben met “leven”. Zo’n week als afgelopen week doet daar nog net een schepje bovenop.

Natasha

Deed mee aan 'Een week vol liefde'

Wow wat een bijzonder magische week, met mooie inzichten, inspiraties en ‘ontmoetingen’. Fijn om zo bewust te leven met liefde voor en met mijzelf en anderen, het geeft veel inspiratie maar ook vertrouwen. Zoals jezelf al zij, het was een soort ‘bubbel’ waarin ik geleefd heb deze week. Met heel veel mooie signalen waar ik aan kan werken en om nieuwe stappen te gaan zetten. Deze week was zo bijzonder mooi! Zo goed voor mijn vertrouwen. Zo blij dat ik heb meegedaan aan deze week. Gelijk vanaf het begin dacht ik JA! Het is zoon goede keuze geweest om mee te doen!

Sara

Deed mee aan 'Een week vol liefde'

Menu