sessie

Iedereen hoort erbij

Samen – Iedereen hoort erbij

Samen, iedereen hoort erbij, of toch niet?  Er moet me iets van het hart. Omdat ik het veel voorbij zie komen. Teksten over alles loslaten wat niet meer bij jouw frequentie past. Het zou niet meer passen. Het hield me bezig.

Wat betekent dit eigenlijk? Dat je alleen kunt floreren met de “juiste” mensen om je heen? De mensen met een “lagere energie” matchen niet meer en moeten dus uit je leven moeten verdwijnen? Je een omgeving moet opzoeken of creëren waar harmonie is, omdat dit bij jouw hoge frequentie past? Voor mijn gevoel, leef je dan in de illusie.

Liefde IS ♥️ Liefde sluit niet buiten

Ik ben niet beter dan jij of andersom. We zijn allemaal deel van het geheel. Uniek en toch Samen één. ( Op mijn insta – pagina deel ik hier regelmatig dagelijkse dingen over) En misschien ligt de uitnodiging dáár, om die verschillen er te laten zijn, om voorbij gedrag te kunnen kijken en daarmee om kunnen gaan. Elk mens, elk dier. Ook en JUIST de personen die je liever niet ( meer) om je heen hebt.

Grenzen aangeven mag nog steeds

Een veel gemaakte “fout ” is dat er gedacht kan worden dat je alles en iedereen moet toelaten in je leven. Daar zit wel een nuance als je het mij vraagt. Grenzen stellen mag nog steeds, maar dan wel vanuit de Wijsheid die je bezit. Jouw snappen over wat je nodig hebt om je goed te voelen en dat het dus niets met de ander te maken heeft, maar alles met jou en jouw behoeften. En dat dit helemaal oké is. Vanuit Liefde, eerlijkheid en openheid.

Het leven IS♥️ En als je het leven echt haar eigen gang laat gaan, zie je pas hoe vaak het denken in de weg staat.

PS. Wist je dat meditatie enorm helpend is om hier beter mee om te kunnen gaan? Ik schreef er een blog over.

samen

Vorig bericht
In contact met jeZelf
Volgend bericht
Wat betekent genezing nu eigenlijk?

Lees meer!

Geverifieerd door MonsterInsights