sessie

In contact met jeZelf

 

In contact met jeZelf

Wanneer je niet in contact bent met je eigen innerlijke bron ,jeZelf, ga je dit zoeken bij een ander. Als je vanuit diepe loyaliteit samen bent met iemand anders die in een lagere frequentie trilt dan jij, ben je aan het downshiften.

De lading die iemand met zich meedraagt, hoeft niet eens van de persoon zelf te zijn. Meer dan eens ben je daarna doodmoe en nog vaker denk je dat het door jezelf komt. Wat dat betreft wordt er nog veel te weinig met dit soort kennis gedaan.

Wanneer jouw fijnstoffelijk lichaam beter gaat samenwerken met jouw fysieke lichaam en je emotionele pijn oplost, kan de energie beter naar beneden doorstromen, waardoor je de energie beter bij jezelf kunt houden. Vervloeiing is namelijk altijd een beweging van jezelf vandaan. Je verliest daardoor eigenheid. En daarna voel je je leeg.

Alles waarmee we in contact staan heeft invloed op ons.

Vaak zijn we gehecht aan ons emotionele veld (pijnlichaam). Het is een keuze om hier niet in mee te gaan en te kiezen voor een ander veld: De innerlijke bron…daar vind je stilte, liefde, vrede en kracht. De uitdaging ligt juist om HIER te zijn. Hier op aarde, met beide voeten op de grond. In jouw eigen kracht, in jouw essentie. Niet weg te zweven en alleen maar te visualiseren en te dromen. Want de kracht zit diep IN jou en niet daarbuiten.

En ja,ook jij hebt die in je♥️

Gelukkig zijn er allerlei manieren om dat contact met jeZelf weer terug te vinden. Eén van de dingen die hierin ondersteunend kan zijn, is een sessie accesbars. Ik ontmoet je graag. Je kunt hier meer lezen over deze healing.

Weer in contact met jezelf door accesbars
Ontdek de rustgevende werking van accesbars
Vorig bericht
Je bent anders niet iedereen zal jou begrijpen
Volgend bericht
Iedereen hoort erbij

Lees meer!

Geverifieerd door MonsterInsights