Agenda

Wie ben ik?

De afgelopen jaren mocht ik op zoek naar wie ik werkelijk ben. De weg naar binnen. Die van innerlijke rust en vrede, wat er ook op je pad verschijnt. Om uiteindelijk te komen waar ik nu sta én waar deze website een resultaat van is. Hoewel er achter de vorm natuurlijk zoveel meer te ontdekken is! Alles wat we leven is immers een verhaal.

In mijn geval ging het volgende verhaal vooraf aan de andere weg die ik te bewandelen had. Ik kon niet anders en de diagnose MS hielp mij er een handje bij. Bij de meeste mensen moet er eerst iets gebeuren, voordat we andere keuzes gaan maken.

MS: een drastische levensverandering

Mijn naam is Paula Smit.In 2015 veranderde mijn leven drastisch toen ik de diagnose MS kreeg. Als ik terug denk aan die tijd, zie ik mezelf nog zitten. Nou ja eigenlijk alleen maar liggen.

Snikkend op de bank van ellende, vermoeidheid. Wanhopig omdat ik vond dat op dat moment mijn leven in elkaar was geklapt. Baan kwijt, status kwijt, schuldig voelend naar alles en iedereen. Ik geef eerlijk toe dat ik op sommige momenten echt niet wist hoe ik verder moest.

Stoppen met lesgeven

Ik verloor mijn baan als docente Nederlands en moest op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Door mijn leven drastisch te veranderen  is mijn MS al jaren stabiel. Nog steeds merk ik verbetering. Mijn zoektocht naar heling en genezing stopt nooit.  De neuroloog vertelde mij dat ik een zeldzaam geval ben. ( in positieve zin )

Een nieuwe start

In 2018 ben ik gestart met (online) coachen. Mensen die te maken kregen met een chronische ziekten en in het acceptatieproces zaten.

De afgelopen jaren groeiden mijn klanten mee met mijn eigen transformatie.

Nu komen er vooral mensen op mijn pad die aanhaken omdat ze ergens van binnen een innerlijke JA voelen. Ook al snappen ze soms niet helemaal waarom omdat ze mij niet persoonlijk kennen. Intuïtie vanuit de ziel werkt zo leuk !

Wat doe ik ?

De afgelopen jaren heb ik allerlei opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Om alle vormen vervolgens ook weer los te laten en mijn eigen weg hierin te vinden. De weg naar binnen. Die van innerlijke rust, heling, stilte en vrede, wat er ook op je pad verschijnt.

Mensen vragen me vaak: “Wat doe je nu eigenlijk precies? “

Door middel van gesprekken, diverse methodes en diepe (hart) meditaties help ik jou met het verruimen van jouw bewustzijn, zodat er ook bij jou heling kan plaatsvinden.

Zodat je steeds meer innerlijke rust zult ervaren en het leven makkelijker wordt. Uiteindelijk is bewustzijn de sleutel daar. De weg naar binnen. Om te ontdekken dat de rust en de liefde die je zoekt er altijd al was. 

Liefs, 

 

Paula

 

Geverifieerd door MonsterInsights