Online Healingsessie

30 minuten

33,-

Live Healingsessie

60 – 90 min

88,-

Accessbars Healingsessie

45 minuten

49,-

Online sessie Bewustzijn

45 minuten

75,-

Live sessie Bewustzijn

60 -90 min

88,-

recensies

Bewustzijn & Healing

Soms zit je in een fase waarin je het even niet weet. Je voelt je innerlijk onrustig of je weet en voelt dat je op een kruispunt staat naar een ander hoofdstuk van jouw leven. Of je bent op zoek naar verdieping en nieuwsgierig naar de stukken waar je nu nog geen aandacht aan hebt besteed. Dan is een Silence Healing misschien iets voor jou. We gaan dan samen jouw bewustzijn verruimen, zodat er nieuwe inzichten mogen ontstaan. Je kunt dan  vanuit vertrouwen en meer innerlijke rust verder. Maar misschien vind jij het fijner om online een Healing te ontvangen.

Energiewerk

Veel mensen vragen vaak of deze sessies lijken op reiki of accesbars. Voor mij zijn dit allemaal verschillende vormen van werken met de universele bronenergie. Ik werk altijd vanuit Liefde, licht en zachtheid. Dat is wat mensen voelen wanneer ze bij mij komen. Heling begint met een subtiele opening in het bewustzijn. Zulke openingen leiden tot een diepere verschuiving die jou de kracht geeft  ongezonde gedachten en gewoonten los te laten. Om ze plaats te laten maken voor denkwijzen en leefwijzen die jouw leven verrijken. Energie werkt altijd…je kunt het zelf ervaren door een Silence Healing  of een Healing sessie te plannen! Zowel live als online is mogelijk.

Healing

Waarom healing? Op het moment dat jij inzichten krijgt vanuit het onderbewuste, kan er licht geschenen worden op de stukjes die eerder in het donker verscholen lagen. Wanneer dit gebeurt, vindt er een verschuiving plaats in jouw bewustzijn die blijvend is. Sommige mensen voelen dit direct doordat de Levensenergie begint te stromen. Je kunt het bijvoorbeeld heel warm of koud krijgen of er komen emoties los die eerder niet gevoeld konden worden.

Silence

Het grootste gedeelte van deze sessies zal in stilte zijn. Vanuit die stilte komen soms vragen of antwoorden naar boven die ik op dat moment zal stellen. Weet dat een sessie nooit schadelijk is, dat jij altijd zelf in controle bent en dat er altijd dat mag gebeuren wat er NU nodig is.

Hoewel je misschien niet direct herkent dat er op één of meer niveaus ( mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en het niveau van de ziel) heling heeft plaatsgevonden, begrijp je dat het begint bij die subtiele opening.

 Ik ontmoet je graag in de stilte als jij de innerlijke JA voelt. Dat is namelijk hoe het werkt. Voelen dat dit NU past bij  jou.

 

recensies
Geverifieerd door MonsterInsights