Zaterdag 7 november 2020 : Heal your mind

Jezelf en jouw gedachten overgeven en ervaren hoe het is om helemaal opgeladen te worden d.m.v. een energetische klankhealing

Herken jij jezelf in de volgende vragen?

Hoe behoud ik mijn eigen energie? Hoe kom ik uit mijn hoofd weer terug in mijn lijf? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet steeds leegloop als ik in drukke ruimten ben? Hoe kan ik mijn eigen energie hooghouden?

Lees snel verder…

Hoe fijn zou het zijn als je even een ochtend voor jezelf zou hebben. Een ochtend waarin je helemaal niets anders hoeft dan gewoon te ZIJN. Jezelf en jouw gedachten overgeven en ervaren hoe het is om helemaal opgeladen te worden d.m.v. een energetische klankhealing.

Hoe lekker zou het zijn als je hoofd helemaal leeg is… en dan bedoel ik even zonder gedachten. Dus echt even helemaal stil. Geen geluid. Geen gedachten. Geen lijstjes. Geen energie die verloren gaat aan gedachten die altijd weer emoties met zich meebrengen.

Hoe fijn zou het zijn als je na deze ochtend naar huis gaat met tools om jezelf uit je hoofd te krijgen en weer energetisch op te laden?
Want dat is precies wat we gaan ervaren.

Heal your mind energie

Heal Your Mind

Samen met Marja Pullens (energetisch klankhealer) organiseer ik het evenement Heal Your Mind. We ontmoeten jou graag op een super mooie en rustige locatie vlakbij Utrecht. Je gaat ervaren hoe het is om uit je hoofd in je lijf te gaan en je zult een complete energetische klankhealing krijgen. Natuurlijk ga je naar huis met nieuwe inzichten en tools die jou echt gaan helpen om na deze dag zelf in te zetten.

Let op, er zijn maar 10 plekjes beschikbaar.

GEEF JEZELF OVER

PRIKKEL-VRIJ

KLANKHEALING

Zien we jou op tijdens Heal Your Mind?

 

WANNEER: zaterdag 7 november
TIJD: 10.00 – 12.30 uur
WAAR: Leersum ( vlakbij Utrecht)

Maximaal 10 personen
Investering: 39,- exclusief BTW
Inclusief: koffie, thee, wat lekkers, opdrachten en een complete energetische klankhealing

Zie ik jou daar? Aanmelden kun je hieronder meteen doen!

Menu