WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN MIJN EVENEMENTEN EN MIJN INSPIRATIEMAILS BLIJVEN ONTVANGEN? MELD JE DAN GRATIS AAN VIA ONDERSTAANDE LINK EN ONTVANG METEEN MIJN GRATIS E – BOOK

Inschrijven inspiratiemail, als cadeau ontvang je gratis een geleide meditatie

img_20180910_071104_7264766978859075541616.jpg

Mijn naam is Paula Smit. In 2015 veranderde mijn leven drastisch toen ik de diagnose MS kreeg. Als ik terug denk aan die tijd, zie ik mezelf nog zitten, nou ja eigenlijk alleen maar liggen. Snikkend op de bank van ellende, vermoeidheid. Wanhopig omdat ik vond dat op dat moment mijn leven in elkaar was geklapt. Baan kwijt, status kwijt, schuldig voelend naar alles en iedereen en ik geef eerlijk toe dat ik op sommige momenten echt niet wist hoe ik verder moest.

quote
Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Het inzicht
Ik herinner me één moment als de dag van gisteren. Het was alsof ik van een afstandje naar mezelf keek. Ik zag hoe hard ik was voor mezelf. Ik veroordeelde mezelf omdat ik ziek was geworden en vervolgens deed ik alsof er niets aan de hand was. Ik slikte mijn verdriet in, toverde een glimlach op mijn gezicht en zei dat het allemaal wel mee viel.Ik verschuilde mezelf achter mijn diagnose en hield dit een lange tijd vol. Ik kon heel veel dingen niet meer, dat was een feit. Maar hierachter schuilde meer en er kwam een moment dat ik daar nieuwsgierig naar werd.

img_20180902_090820_1628966279803499667580.jpg

Door je leven echt onder een vergrootglas te leggen, door te kijken naar wat jou energie kost, door jouw eigen overtuigingen te leren kennen, door jouw valkuilen in te zien en vooral ……als allerbelangrijkste: door actie te ondernemen:door patronen te doorbreken.Je kunt zelf zoveel meer invloed op jouw leven uitoefenen. En natuurlijk is het doodeng en voelt het soms alsof je geen houvast hebt, maar als je de stappen durft te zetten en als je durft te dromen en buiten de kaders te denken, dan gaan er echt nieuwe deuren open.

quote
Doorbreek patronen

 

Wees niet bang om jouw route opnieuw uit te vinden, om buiten de paden op zoek te gaan naar jouw weg. Want echt…….hoewel die eerste stap doodeng is, zul je merken dat het volgen van jouw eigen weg je zoveel gaat brengen

quote
Als je meer energie wilt,zul je dingen anders moeten gaan doen

Ik verloor mijn baan als docente Nederlands en moest op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Door mijn leven drastisch te veranderen, mijn voedingspatroon aan te passen en mijn overtuigingen aan te pakken, heb ik heel veel van mijn energie weer terug weten te winnen. Dat gun ik jou ook!

Foto Paula
Just be you

In 2018 ben ik gestart met het (online) coachen van vrouwen die net als ik minder energie hadden en middenin een acceptatiefase zaten. Door samen te gaan kijken naar jouw talenten en jouw missie, te denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen, heb ik al veel vrouwen mogen helpen! Hier ligt mijn talent en ik word er zelf heel blij van! Een win – win situatie dus.

quote
Het is niet meer zoals het was

Ik werk zowel offline als online. Mijn coachstijl is te omschrijven als liefdevol, intuïtief, duidelijk, doelgericht en diep. Ik geloof er namelijk in dat er achter een diagnose of energiebeperking veel meer zit en dat wanneer je op diverse vlakken aan de slag gaat met jezelf, dat er altijd veel meer voor mogelijk is dan je van tevoren denkt.

Wil je kennismaken met mijn manier van coachen, maar liever eerst even veilig kijken / beluisteren wat ik al ontworpen heb? Kijk dan even wat je alvast kunt aanvragen door op de volgende link te klikken : GRATIS

Mocht je nu denken……JAAAA! Ik ben ook op zoek naar meer energie, ik ben bereid om met mijzelf aan de slag te gaan en kan zeker wel hulp gebruiken in deze acceptatiefase, kijk dan even bij mijn aanbod

Liefs

Paula

1 reactie. Reactie plaatsen

  • Egbert Paardekooper
    7 juni 2023 20:35

    Hoi Paula, weet zo niet hoe ik erbij kwam om te googelen, gewoon interesse wat er van je geworden is denk ik. Heb je eigenlijk altijd wel een mooi persoon gevonden hoewel het lang geleden is. Maar wat een heftig verhaal joh, dat gun je niemand en dat gun ik jou zeker niet, wat heftig. Had je pa ook niet zoiets? Kan me herinneren volgens mij dat die huisarts was, misschien zit ik er helemaal naast hoor. Mooi om je verhaal te lezen en die prachtige foto’s te zien! Hoe gaat het nu dan? Kun je er een beetje normaal mee leven?
    Liefs, Egbert
    (Misschien herinner je me wel helemaal niet meer, maar misschien helpt Hunzedal Borger)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Geverifieerd door MonsterInsights