Reiki healing

Light up the love: Reiki – transformatie

Eindelijk is het zover. Een uitbreiding van mijn aanbod waar ik super blij mee ben. Namelijk : LIGHT UP THE LOVE. Dit zijn 5 reiki – behandelingen op afstand inclusief persoonlijke kaart die ik voorafgaand aan de behandeling, voor jou trek.

Deze behandelingen gaan ervoor zorgen dat je op een veel dieper niveau contact gaat maken met jezelf en vanuit daar ook andere keuzes gaat maken. Een werkelijke transformatie dus! Het enige dat je nodig hebt, is een rustige plek waar je 30 minuten lang niet gestoord wordt.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld. Waar Reiki stroomt, wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat, opgelost.

Ik heb de opleiding tot REIKI – MASTER mogen volgen en zelf ondervonden hoeveel dit voor je lichaam en je energie kan betekenen. Het voelt als een missie om hier meer mee te doen. Om ook jou de kracht hiervan te laten ervaren. Ook hier geldt dat de kracht van het zelfhelende vermogen van de mens zoveel malen groter is dan wij denken.

De behandelingen  kunnen door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van, maar geeft zich over aan het vertrouwen.

Lijkt het jou fijn om eerst een keer kennis te maken met REIKI, meld je hieronder dan meteen aan. Ik werk altijd via videobellen (whats – app) . Vooraf en achteraf hebben we even contact. Tijdens de REIKI – behandeling zelf, is de telefoon uit.

Tijd: 30 minuten

Investering  44 , – euro

https://calendly.com/uitliefdevoorjezelfleven/30min

Als je daarna enthousiast bent ( wat ik natuurlijk zeker verwacht), zie ik je graag terug voor het transformatietraject. Dit traject kun je natuurlijk ook meteen aan jezelf cadeau doen! De investering van dit traject is 333, –  En geloof me …..daarna is je leven echt anders 🙂

https://calendly.com/uitliefdevoorjezelfleven/30min

Shirley: “Ik voel de me na de behandeling fit en uitgerust. Ik sliep ook super fijn. Zelfs mijn vriend viel het op.”

Yvonne: “Mijn benauwdheid was een heel stuk minder er daardoor sliep ik veel beter. Ook voelde ik me na de laatste behandeling emotioneel heel stabiel”

Lieve groet,

Paula

Coachen, Spiritualiteit
Vorig bericht
De herkeuring bij het UWV
Volgend bericht
Kun je een bedrijf starten als je afgekeurd bent?

Lees meer!

Menu