Wie weet hoe het ECHT met jou gaat?

Wie ziet er daadwerkelijk hoe het met jou gaat? Dat jij alles op alles zet om dingen te regelen. Jezelf soms letterlijk door de dag heen sleept.Vroeg naar bed gaat om de dag erna hopelijk weer meer energie te hebben. Wie ziet jouw frustratie. Het verdriet en de boosheid op jouw lijf omdat je niet meer alles kan wat je deed.

Achter gesloten deuren

Waarom laat jij jezelf niet aan de buitenwereld zien? Zoals het is. Af en toe klote, verdrietig en zwaar. In je eentje een wedstrijd winnen.Omdat je het gevoel hebt dat niemand begrijpt wat er met jou aan de hand is.Je kunt niet uitleggen hoe het voelt om zo moe te zijn. Het maken van een boodschappenlijstje kan al teveel kan zijn. Geluid  van jouw eigen kinderen is ook overweldigend. Bang en verdrietig en dat je niet weet waar je het zoeken moet. Zoveel pijn,dat je het liefst alleen maar in bed wil liggen.

Ben je eerlijk naar jezelf?

De buitenwereld ziet een sterke vrouw, die evengoed alles weet te regelen. En dus wordt het voor de meeste mensen “gewoon” dat jij er altijd bent. Maar ben je er ook voor jezelf? Luister jij naar de signalen die jouw lichaam jou probeert te geven? Ben je eerlijk naar jezelf toe of stop je het liever ver weg?

Moet jij je voorstellen hoe jouw lichaam zich voelt; er wordt niet naar haar geluisterd, ze wordt afgewezen, verstopt, uitgescholden en genegeerd. En dat terwijl zij elke dag het beste met jou voorheeft. Jou probeert te waarschuwen dat het op deze manier niet goed gaat. Dat er iets moet veranderen in jouw leven, omdat dit beter is voor jouw lijf en dus ook voor jou.

Liefde heelt

Liefde heelt. Als je jouw lichaam op die manier kunt bekijken, vanuit liefde en dankbaarheid voor de signalen die ze geeft, dan zul je merken dat er iets gaat veranderen. In jouw energie, in hoe jij je voelt, in jouw acceptatieproces. Wees niet te streng voor jezelf en open af en toe eens de deur om andere mensen en dus ook jezelf  te laten zien hoe het echt is. Waar deuren openen, ontstaan nieuwe wegen en vanuit daar kun je weer bouwen aan een nieuwe weg.

 

 

 

Vorig bericht
Positief zijn is een keuze
Volgend bericht
Ook moeilijke dagen mogen er zijn

Lees meer!

10 reacties
Geverifieerd door MonsterInsights