Wat vertelt jouw klacht jou?

Heling ontstaat op het moment dat je gaat beseffen dat jouw klacht jou iets wil vertellen. De klachten van ons lichaam vertellen ons meer dan alleen een label of diagnose.

Hoe fijn het soms ook is als je wel een diagnose krijgt, het is ook vaak het begin van het moment dat jij helemaal één wordt met jouw diagnose. Je kunt immers al jouw klachten nu een plekje geven en hoeft niet meer verder op zoek.

Zelf geloof ik niet zo in diagnoses of labels. We zijn allemaal uniek. De een heeft sneller last van drukte en prikkels, de ander leert door te doen i.p.v. te lezen en ga zo maar door. Tegenwoordig worden we allemaal in hokjes gezet. Label en protocol erbij, een pilletje erin en dan moet je het verder maar uitzoeken en een plekje geven.

Nee, zo werkt het niet!

Want als je niets aanpast aan jouw manier van leven, dan zal je lichaam dus ook niet helen. En juist de kracht van het lichaam, het zelfhelende vermogen kan zoveel!

Wanneer je echt gaat luisteren naar wat jouw lichaam jou vertelt en daar ook naar gaat leven, dan gebeuren er wonderen!Durf jouw ego soms te negeren en zoek de stilte in jezelf op. Daar liggen de antwoorden.

Binnenin zijn we allemaal gelijk. Pure liefde, zonder oordelen, zonder vergelijking, zonder boosheid.  Hoe beter jij weet wie je bent, zonder al jouw overtuigingen, hoe meer je durft te voelen wat jouw missie hier op aarde is, hoe meer het zal gaan stromen.Het begin van iets heel moois!

 

 

Vorig bericht
Denk in mogelijkheden
Volgend bericht
“Mam, kan jouw MS nooit meer weg gaan?”

Lees meer!

Geverifieerd door MonsterInsights