Maak de connectie met jezelf

Ben je op zoek naar meer rust in je lijf?

Het kan enorm frustrerend zijn als je lichaam niet meewerkt. Het kan zoveel energie kosten als je ook nog eens niets snapt hoe dit precies komt!  Het onderbewuste speelt hier zo een grote rol in! En hoe gaaf als je straks weet hoe je hier zelf veranderingen in kunt aanbrengen! 

Alles wat je ooit overkomen is, is opgeslagen in de vorm van een herinnering.  Van alle herinneringen is meer dan 90 % onbewust of onderbewust. Het is dus moeilijk of onmogelijk om het ons te herinneren.

Herinneringen liggen opgeslagen in onze cellen als energiepatroon en worden opgeroepen als beeld of plaatje. Plaatjes met een  valse  herinnering schakelen de lichamelijke stressreactie in.Met je bewuste geest kun je kiezen voor positieve herinneringen, maar wat je onderbewuste doet, leidt vaak een eigen leven.

Als je onderbewuste herinnering wordt gereactiveerd, ( door middel van associaties) voel je de emotie van DAT moment. Dit heeft dus soms niets met het NU te maken. Je zoekt een verklaring in het NU omdat je geest wil snappen hoe het kan dat je zo reageert.Die verklaring is er vaak niet.

Een healingcode verandert destructieve energiesignalen in gezonde energiesignalen.Het immuunsysteem krijgt dan weer de kans om zijn gezonde taak uit te voeren en de beschadigde cellen te helen.De healingcodes genezen dus niet, maar zorgen ervoor dat jouw eigen immuunsysteem weer goed kan werken.

In de maand januari ga ik voor de derde keer aan de slag met een besloten groep op instagram.  Een maand lang gaan we aan de slag met de healing – codes.Ik ga jou de healing codes leren, zodat je deze na deze maand zelf elke dag in kunt zetten.

De deelnemers van de eerste twee groepen, hebben zulke mooie resultaten behaald!

“Zo ontzettend bijzonder de healing codes. Het geeft lichamelijk als emotioneel zo veel rust.”

“Ik heb zoveel meer rust in mijn lichaam en geest!”

“Wat doet de healing code veel met me. Ik ben zo rustig, ik durf echt mijzelf te zijn en voel me gewoon echt goed. Ik durf weer te vertrouwen op mijn lichaam en daar ben ik dankbaar voor. “

.Voor  slechts 44, – euro krijg jij:

 • 1 maand toegang tot het account
 • Een e – book met alle informatie
 • Geleide meditaties
 • Oefeningen
 • Live – uitleg

Als bonus ontvang je ook nog eens een reiki – behandeling op afstand cadeau.

Aanmelden kan je doen via onderstaande link!  Na de betaling , krijg je toegang tot het account. We starten 6 januari!

http://www.instagram.com/liefde_heelt/

Chronisch ziek, Spiritualiteit
Vorig bericht
Supermama ‘s bestaan niet
Volgend bericht
26 maart 2020 – gratis event – Chronisch ziek en succes

Lees meer!

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Wat een bijzondere groei heb jij toch doorgemaakt! Via deze weg wens ik je een prachtig en vooral liefdevol 2020 toe. Samen met je gezin en met je geweldige praktijk. Met hartelijke groet, Neeltje.

  Beantwoorden
  • Ah wat super lief jouw berichtje Neeltje!

   Ja, er is echt heel veel gebeurd 🙂 Soms ook wel even heel goed om er weer even bij stil te staan. Dus dank je wel voor jouw berichtje.

   Ik hoop dat alles goed gaat bij jullie! Ook de beste wensen voor jou en jouw geliefden.

   Lieve groet,

   Paula

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu