Stop met oordelen

26 maart 2020 – gratis event – Chronisch ziek en succes

Kun je nog plannen maken, dromen ten uitvoer brengen als je (chronisch) ziek bent? Is het mogelijk om de dingen op te zetten die je vanuit het diepste van je ziel graag wil? Ik geloof daar wel in. Alleen het vergt vertrouwen.Vertrouwen in jezelf, los van de meningen van andere mensen, vertrouwen in jouw eigen lichaam. En vergeet vooral het luisteren ernaar niet, want anders gaat het mis.

Dankzij mijn diagnose gingen er nieuwe deuren open

Dankzij mijn diagnose (MS) werd ik gedwongen om een andere richting dan het lesgeven op te gaan en daar ben ik ( hoe gek dat ook klinkt) heel dankbaar voor. Ik heb een coachopleiding mogen volgen en hoewel me dat op sommige dagen bloed, zweet en tranen heeft gekost, vond ik elke minuut de moeite waard. Ik ben erachter dat ik hiermee verder wil.

Mijn grootste angst tijdens deze “reis”  was altijd: “Zal de MS roet in het eten gaan gooien óf blijf ik nog jaren stabiel? “Ik zou het zonde vinden als ik op basis van mijn angsten een leven ga creëren, maar ik moet ook realistisch kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor iemand, zoals ik, die rekening dient te houden met mijn energiebalans.

Tijdens een coachgesprek stel je vaak de vraag: “Stel je eens voor hoe het zou zijn zonder alle mitsen en maren en vertel eens hoe dat eruit ziet.

Laat je onzekerheden eens los

Ik geloof erin dat het hebben van dromen en doelen je geest positief beïnvloedt en dat dit er ook voor zorgt dat je je minder “ziek “voelt. Hoe fijn zou het zijn als je al je onzekerheden los zou durven laten en voor je droom zou gaan?

Durf jij?

 

Op donderdag 26 maart mag ik spreken in Rotterdam over dit super interessante onderwerp. De entree is gratis! Ben jij erbij?

Ben jij erbij?

Aanmelden kan via onderstaande link!

https://servturn.com/events/chronic-disease-and-success/

Algemeen, Chronisch ziek
Vorig bericht
Ben je op zoek naar meer rust in je lijf?

Lees meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu