welkom

Waarmee mag ik jou helpen?

Soms zit je in een fase waarin je het even niet weet. Je voelt je innerlijk onrustig of je weet en voelt dat je op een kruispunt staat naar een ander hoofdstuk van jouw leven. Of je bent op zoek naar verdieping en nieuwsgierig naar de stukken waar je nu nog geen aandacht aan hebt besteed. Ik zeg altijd: ga op je eerste GEVOEL af. Dat waar jij NU een ja bij voelt, dat past op dit moment. Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Hoewel het hoofd het vaak wil begrijpen, laat het hart je VOELEN waar je moet zijn. 

Wat doe ik precies?

De afgelopen jaren heb ik heel wat opleidingen, trainingen en cursussen gevolg. Om uiteindelijk mijn eigen vorm te ontwikkelen. Eentje die past bij mij. Ik werk altijd vanuit Liefde, licht en zachtheid en vanuit het Hart. Dat is wat mensen voelen wanneer ze bij mij komen. Voor mij begint het daar. Wanneer jij je veilig voelt en open durft te stellen, dan is er ontzettend veel mogelijk!

Hoewel je misschien niet direct herkent dat er op één of meer niveaus ( mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en het niveau van de ziel) heling heeft plaatsgevonden, begrijp je dat het begint bij die subtiele opening. Stap voor stap ontdek je dat het leven zoveel groter is dan je nu kunt zien. Jouw ziel heeft gekozen voor een leven met bepaalde ervaringen. Aan jou de vraag of je er naar wilt (gaan) luisteren.

Tijdens dit proces is het fijn als er iemand met je mee wandelt. Die je bij kan staan in het transformatieproces. Voel je een JA, dan ontmoet ik je graag online of offline

Geverifieerd door MonsterInsights