Offline coaching

Ben jij er klaar voor om uit liefde voor jezelf te gaan leven?

Als je op deze pagina terecht komt, dan voel je vaak ergens een connectie, maar dat kun je (nog ) niet echt verklaren.

 

Wat zou er gebeuren als je jouw verlangen durft te volgen en het onbekende in stapt?

We gaan met elkaar aan de slag en ik beloof je dat je na dit traject de wereld anders ziet en ervaart.

feel good

Coaching vanuit liefde voor jezelf

Soms is het fijn als ik wat langer met je mee loop om samen de weg naar meer Zelfliefde en authenticiteit te bewandelen.

Omdat we elkaar tijdens dit traject voor een langere periode gaan zien en spreken, vind ik het belangrijk dat het van beide kanten goed voelt en connectie is daarom voor mij een voorwaarde om met elkaar aan de slag te gaan.

Daarom plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek in om te voelen of de klik er is.

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding

Ik geloof niet in een quick fix, maar wel in een mooi proces, waarin je, samen met mij, gaat bouwen aan een stevig fundament, zodat je na het traject alle tools zelf in handen hebt om de stevigheid vast te houden.

Een traject bij mij staat in het teken van bewustwording, vergeving en helingswerk. Door de oorzaak bij de wortel aan te pakken, heel je van binnenuit en zul je in het NU niet meer zo getriggerd worden.

Ik werk altijd vanuit een zuivere verbinding en stem me af op wat jij nodig hebt. Daarom zal geen enkel traject hetzelfde zijn.

In mijn trajecten maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken. Dit varieert van praktische coachoefeningen en  coachgesprekken tot energiewerk,  choose again, de vragen naar vrijheid, opstellingen, meditaties, schrijfoefeningen en accesbars.

Na dit traject lukt het jou:

Om beter bij jezelf te blijven

Om minder snel getriggerd te worden

Om meer innerlijke rust te ervaren

Om vanuit meer rust te communiceren

Om jouw energie beter te bewaken

Om beter te voelen

Om jouw eigen energie beter te herkennen

Om jouw energie beter te beschermen

Om meer en meer vanuit je hart te leven in plaats van uit je hoofd

Je ervaart meer innerlijke rust en geluk en zult meer keuzes maken die bij jou passen.

Praktisch

Een coachtraject bestaat uit 5 afspraken.

De duur van deze afspraken kunnen per keer variëren van 1 uur tot 2 uur.

Tijdens dit traject ben ik altijd tussendoor beschikbaar voor vragen en/of hulp.

In dit traject speel ik elke sessie in op wat er in het moment aanwezig is.

 Het is eigenlijk al mijn kennis en kunde in 1 🙂

Investering: 499, –

Extra

Als vaste klant krijg je altijd gratis toegang tot al mijn online live – meditaties, online groepshealing en masterclasses die ik geef.