1 Op 1 coaching

Verander je leven

Ook jij mag uit liefde voor jezelf gaan leven!

Ik geloof erin dat ons lichaam altijd voor ons werkt.

Jij kunt jouw eigen energie verhogen.

Je kunt écht minder last hebben van gedachten die jou belemmeren.

Je kunt leren om voor jezelf te kiezen.

Je kunt leren om vaker nee te zeggen en vaker JA tegen jezelf.

Als je een JA voelt, dan weet je dat je bij mij moet zijn. 🙂

Wat zeggen anderen?

Coaching vanuit liefde voor jezelf

Ik coach zowel offline als online. Een coachtraject begint altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat het van beide kanten goed voelt en connectie is voor mij een voorwaarde om optimaal te kunnen coachen.

Persoonlijke 1 op 1 coaching

Ik geloof niet in een quick fix, maar wel in een mooi proces, waarin je, samen met mij, gaat bouwen aan een stevig fundament, zodat je na het traject alle tools zelf in handen hebt om de stevigheid vast te houden.

Een coachtraject bij mij staan in het teken van bewustwording, vergeving en helingswerk. Door de oorzaak bij de wortel aan te pakken, heel je van binnenuit en zul je in het NU niet meer zo getriggerd worden.

Ik werk altijd vanuit een zuivere verbinding en stem me af op wat jij nodig hebt. Daarom zal geen enkel traject hetzelfde zijn.

Als je zenuwstelsel meer in de ontspanning komt, kan je lichaam gaan werken aan herstel en zal je meer energie hebben!

Je ervaart meer innerlijke rust en geluk en zult meer keuzes maken die bij jou passen.

Na dit traject lukt het jou:

  • om beter bij jezelf te blijven.
  • om meer rust te bewaren
  • om vanuit meer rust te communiceren
  • om jouw energie beter te bewaken

Coachtraject: Uit liefde voor jezelf leven

Voor bedrijven hanteer ik andere tarieven.

Wil je op de hoogte blijven?

Regelmatig organiseer ik ook live – events. Wil je weten wanneer, dan kun je je aanmelden voor de inspiratiemails. Je ontvangt dan ook meteen een gratis geleide healingmeditatie.

Menu