1 Op 1 coaching

Herken jij je in de volgende zinnen?

Mijn klachten beperken mij in wat ik wil, maar ik voel dat hier nog verbetering mogelijk is

Rationeel kan ik alles heel goed verklaren

Ik ben me bewust van mijn wilskracht, maar het lukt mij nog niet om dit op een goede manier in te zetten

Ik ben vaak nog te streng voor mezelf

Nee zeggen vind ik best lastig

Ik ben behulpzaam en help anderen graag

Ik voel veel en loop hier vaak op leeg als ik in contact met anderen ben

Ik weet dat ik andere keuzes mag gaan maken

Ik weet als geen ander wat het is om jezelf niet op de eerste plaats te zetten en daardoor je eigen energie te verliezen. En ik weet ook dat dit dus anders kan!

Ook jij kan die energie terugkrijgen!

Ik geloof erin dat ons lichaam altijd voor ons werkt en dat wanneer wij op onderzoek gaan naar de oorzaak achter de klachten en daar de angel uit halen, dat er dan werkelijke genezing mogelijk is.

Jij kunt jouw eigen energie verhogen. Je kunt écht minder last hebben van gedachten die jou belemmeren en gaan doen wat je het allerliefste doet zonder dat je daardoor veel energie verliest.

Simpelweg door met jezelf  aan de slag te gaan. Door te leren voelen en daardoor blokkades op te lossen en weer energie terug te winnen! En dit is precies wat ik jou kan leren 🙂

Wat zeggen anderen?

Coaching vanuit liefde voor jezelf

Ik coach zowel offline als online. Een coachtraject begint altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat het van beide kanten goed voelt en connectie is voor mij een voorwaarde om optimaal te kunnen coachen.

Persoonlijke 1 op 1 coaching

Ik geloof erin dat ons lichaam altijd voor ons werkt en dat wanneer wij op onderzoek gaan naar de oorzaak achter de klachten en daar de angel uit halen, dat er dan werkelijke genezing mogelijk is.

De coachtrajecten bij mij staan in het teken van bewustwording, vergeving en helingswerk. Door de oorzaak bij de wortel aan te pakken, heel je van binnenuit en zul je in het NU niet meer zo getriggerd worden. Als je zenuwstelsel meer in de ontspanning komt, kan je lichaam gaan werken aan herstel!

Los coachgesprek = 90,-

Coachtraject: Uit liefde * ( deel 1) = 225,-

Coachtraject: Uit liefde * = 449,-

Coachtraject **: Uit liefde voor jezelf: 999,-

Coachtraject: Uit liefde voor jezelf leven ***: 1499,-

Voor bedrijven hanteer ik andere tarieven.

Wil je op de hoogte blijven?

Regelmatig organiseer ik ook live – events. Wil je weten wanneer, dan kun je je aanmelden voor de inspiratiemails. Je ontvangt dan ook meteen het gratis e-book!

Menu